Disco Yavuz'dan CJ Orkuna hediye:))))

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan umutcelikel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,449
Ynt: Disco Yavuz'dan CJ Orkuna hediye)))

ozanyur' Alıntı:
hehehe ozaman tek yol headers
Bu olur alan geniş nasıl olsa
bende severim amerikan sesini ama F1 sesinden vazgeçemem hatta o sesle uyurum bile ;D ;D ;D

Etiketler

Ben 258I6'nın arkasında 242I6'nın headersını, Nova'nın susturucusunu kullanıyorum... performans çok iyi, ses tatminkar... düz 6'nın sesi farklıdır, V8 gibi çıkmaz, olduğu gibi sevmek lazım...

Yavuz abi öyle bir anlatmış ki Mopar 360V8 (5.9L) yerine Rover V8'mi atsam ;D ;D ;D motoruda aluminyumdan yaptılar yani forged krank, piston felan takınca bloğun kenarında pencere açmasın ;D

ozanyur' Alıntı:
hehehe ozaman tek yol headers

Ati'nin Bıdır var, ortadan 20cm geniş, birtane motorsuz genişletilmiş CJ-8 var kupası bitmiş... yani sen dersenki, şöyle sığabileceğim bir CJ olsa alırım! gerisi kolay ;D
sen içindeyken yürümesi için V8'de atarız...

discovery-V8' Alıntı:
Cj almadım bugün Ufuk abiye baktık biraz cj lere , ortadan kesip araya parça atmak lazım beni onu kullanabilmem için döt göbek zor sığıyor ;D ;D

http://www.v8engines.com/

tüm soruların cevabı var. ;D

Bıkmadın abi websayfaları yapıştırmaktan ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
http://www.v8engines.com/

tüm soruların cevabı var. ;D

Jeepcj7' Alıntı:
Bıkmadın abi websayfaları yapıştırmaktan ;D ;D

Abi bu yeni değil 5 senedir baktığım bir sayfa, ama bu adamlar rover v8 in uzmanı,

şimdi sana çelik piston, cross bolted biyel ve krank mili, emme hunilerinin değişik boylarda olması gerektiği vs. vs .vs. anlatmakla bitmez, ama alırsın bir yeni nesil 3.9 veya yukarısı blok, bir emme manifoldu ve edelbrock karbüratör kiti, mallory distribütör , derceli eksantrik, maximum 200 kg agırlığında, 250 beygir 380-400 nm tork üreten, ama klasik amerikanlar gibi gır gır gır devirlenen değil arı gibi vızıldayan elektronikten soyutlanmış F1 motoru gibi bişey olur. ;D kulağa hoş gelmiyormu?

klasik amerikanlar gibi gır gır gır devirlenen

Yanlış dedin abi bulum bulum bulu bulu bul bu bu bu.... ;D ;D ;D

Benim toyotaya egzos takarsam aynı ses çıkar ;D .... önümüzdeki hafta V8 operasyonu başlıyor... cherry bomb ları atayım o zaman duyun sesi ;D ;D

[attachment=1]

ateşleme sırasına göre birer atlayarak boruları iki uçta toplayın, sonra arkaya kadar uzatın ses belli bir ritm verir,ama V8 gibi olamaz....