mesut19-48
Ana Kamp
Ynt: Discoveriy I 1996 Model Off-Road Donanımlı Fiyat Düştü.
pazar günceli
pazar günceli
sinaa' Alıntı:bu arada fiyat cok cok cok mantikli, yeni arac alip hazirlamaktansa bunu alip binip gitmek en mantikli hareket olur bu fiyata. zira zaten hazirladiginiz araci o harcananlari ekleyerek satamazsiniz. 30, 40 bin tl isteyenlerin de o fiyata satamayacagina inaniyorum.
nrlates' Alıntı:Sina'cığım senin halatı arabayı alana yanında eşantiyon olarak veriyorum. Sen halatı unut. ;D
Fiyat tabikide mantıklı aracın şuanda tek ihtiyaca Şnorkel.
Kısmet işi bakarsın satılmaz belkide daha iyi olur. Şimdi sezon başlangıcında kim yeni arabayı yapmak için uğraşacak.
Aslında araç yavaş yavaş tam istediğim gibi oldu.
Hafta sonu Beykoz Oyunları parkur çalışmalarını yaparken parkuru ilk ben test ettim.
Çok rahat geçtiğimi gören yetkililer; Parkur çok rahat oldu biraz zorlaştıralım dediler.
Bende bence sizde bi deneyin dedim. Deneyen araçların hiçbiri parkuru bitiremedi. Bu defada abi biz ne yaptık dediler.
Burda anladım ki araç gayet güçlü ve başarılı oldu. Sadece bana biraz büyük geldi.
Biliyorsun araçla atraksiyon yapmayı çok seviyorum. Gaz dan sonra Koca bir araçla her istediğimi yapamıyorum.
nrlates' Alıntı:Sagol Sinacığım. Senin halıdı en son araç giderken arkasından gördüm. Peşinden giderek aldım. Az daha halat gidiyordu. Yani.
Kıymetini bilirsin halatın artık.
Araç Trakoff grubundan bir arkadaşamıza gitmiştir.
Aramızda görme ihtimalimiz az olacak.
Bu arada yeni araba arayışındayım herkesin aklında olsun.
Ucuz yollu bir vitara bakıyorum.
Yada GazRover u geri almayı planlıyorum.