Discoveriy I 1996 Model Off-Road Donanımlı Fiyat Düştü.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nrlates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 44
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,095

Etiketler

Ynt: Discovery I 1996 Model Off-Road Donanımlı Fiyat Düştü.

Pazar Beyoff parkur belirleme çalışmalarından bir resim. :smiley:

IMG_0253.jpg

Ynt: Discoveriy I 1996 Model Off-Road Donanımlı Fiyat Düştü.

Çok güzel bir manzara.

Alan kazanır bu arabayı.

bu arada fiyat cok cok cok mantikli, yeni arac alip hazirlamaktansa bunu alip binip gitmek en mantikli hareket olur bu fiyata. zira zaten hazirladiginiz araci o harcananlari ekleyerek satamazsiniz. 30, 40 bin tl isteyenlerin de o fiyata satamayacagina inaniyorum.

sinaa' Alıntı:
bu arada fiyat cok cok cok mantikli, yeni arac alip hazirlamaktansa bunu alip binip gitmek en mantikli hareket olur bu fiyata. zira zaten hazirladiginiz araci o harcananlari ekleyerek satamazsiniz. 30, 40 bin tl isteyenlerin de o fiyata satamayacagina inaniyorum.

Sina'cığım senin halatı arabayı alana yanında eşantiyon olarak veriyorum. Sen halatı unut. ;D

Fiyat tabikide mantıklı aracın şuanda tek ihtiyaca Şnorkel.
Kısmet işi bakarsın satılmaz belkide daha iyi olur. Şimdi sezon başlangıcında kim yeni arabayı yapmak için uğraşacak.

Aslında araç yavaş yavaş tam istediğim gibi oldu.

Hafta sonu Beykoz Oyunları parkur çalışmalarını yaparken parkuru ilk ben test ettim.
Çok rahat geçtiğimi gören yetkililer; Parkur çok rahat oldu biraz zorlaştıralım dediler.
Bende bence sizde bi deneyin dedim. Deneyen araçların hiçbiri parkuru bitiremedi. Bu defada abi biz ne yaptık dediler.
Burda anladım ki araç gayet güçlü ve başarılı oldu. Sadece bana biraz büyük geldi.
Biliyorsun araçla atraksiyon yapmayı çok seviyorum. Gaz dan sonra Koca bir araçla her istediğimi yapamıyorum.

nrlates' Alıntı:
Sina'cığım senin halatı arabayı alana yanında eşantiyon olarak veriyorum. Sen halatı unut. ;D

Fiyat tabikide mantıklı aracın şuanda tek ihtiyaca Şnorkel.
Kısmet işi bakarsın satılmaz belkide daha iyi olur. Şimdi sezon başlangıcında kim yeni arabayı yapmak için uğraşacak.

Aslında araç yavaş yavaş tam istediğim gibi oldu.

Hafta sonu Beykoz Oyunları parkur çalışmalarını yaparken parkuru ilk ben test ettim.
Çok rahat geçtiğimi gören yetkililer; Parkur çok rahat oldu biraz zorlaştıralım dediler.
Bende bence sizde bi deneyin dedim. Deneyen araçların hiçbiri parkuru bitiremedi. Bu defada abi biz ne yaptık dediler.
Burda anladım ki araç gayet güçlü ve başarılı oldu. Sadece bana biraz büyük geldi.
Biliyorsun araçla atraksiyon yapmayı çok seviyorum. Gaz dan sonra Koca bir araçla her istediğimi yapamıyorum.

O zaman fiyata zam yap halati da veriyorsan :D ya da lastiklerini bana ver, fiyata indirim yap :D

Saka saka, dedigin gibi hayirlisi olsun. Bir de parkura gidelim o zaman bu haftasonu ben de girerim heralde oyunlara, gormus olayim...

İyi olur Sina sende gel yarışdan önce bir iki tur at.
Bu hafta sonu İsof Mahalli yarışları var biliyorsun pazar günü. Belgrat ormanlarında.
Cumartesi gidebiliriz. Haberleşelim.

A R A Ç S A T I L M I Ş T I R

İlgilenen yorum yapan, iyi dileklerini ileten herkese teşekkürler.
Alan arkadaşıma hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız günlende kullanmasını diliyorum..

Nurullah abi sana da, alan arkadasa da hayirli olsun. Kim aldi acaba? gezilerimizde gorecek miyiz yine araci?

Bir de benim halat bagajda gitmedi insallah!!! :-\ :eek: ;D

Güzel bir araçtı,kayırlısı olsun.

Sagol Sinacığım. Senin halıdı en son araç giderken arkasından gördüm. Peşinden giderek aldım. Az daha halat gidiyordu. Yani.
Kıymetini bilirsin halatın artık.

Araç Trakoff grubundan bir arkadaşamıza gitmiştir.
Aramızda görme ihtimalimiz az olacak.

Bu arada yeni araba arayışındayım herkesin aklında olsun.
Ucuz yollu bir vitara bakıyorum.

Yada GazRover u geri almayı planlıyorum.

nrlates' Alıntı:
Sagol Sinacığım. Senin halıdı en son araç giderken arkasından gördüm. Peşinden giderek aldım. Az daha halat gidiyordu. Yani.
Kıymetini bilirsin halatın artık.

Araç Trakoff grubundan bir arkadaşamıza gitmiştir.
Aramızda görme ihtimalimiz az olacak.

Bu arada yeni araba arayışındayım herkesin aklında olsun.
Ucuz yollu bir vitara bakıyorum.

Yada GazRover u geri almayı planlıyorum.

Tamadir Nurullah abi tesekkur ederim halat icin :D

Bir de ben oyumu GazRover'dan yana kullaniyorum ama bir hard top lazim... ya da tente en azindan.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR