Ynt: Discovery II TD5
ender sakın diyorum , disco 2 olmaz hemde hiç olmaz benden söylemesi standart hali bile olmaz ,güven kardeşiminde dediği gibi öyle 11 litre mazot filan yakmaz ,15 in altına düşmez çünki gitmez gitsin diye basıncada 15-16 litreleri görürsün ,sonrada turboyu alırsın eline 1500 tl cik , arka körükler kafasına göre takılır 0 alır takarsın komprösör arıza verir oda yaklaşık 1700 tl cik ,arka körüğü söker atar mekanik yay takarsın ,arabanın arkasında zıp zıp gidersin çünki disco 1 e göre çok daha uzun olan bir aracın salınımı ancak körüklerle durdursun hesabı yapmıştır ingiliz ,ama aynı ingiliz o körüğün arızasını hesaba katmamıştır , arka kısımda körüklerin sensörleri bulunur ama her nedense o sensörler yıkamacıdan çıktıktan sonra bile arıza lambalarını yakmaya başlarlar ,( arazi taşıtı ya)

, bu arada arabanın motor kısmında bulunan aliminyum borular zaman içinde devamlı ezilir ,patlar ve yağ sızdırır ,çünki arabanın vibrasyondan titremeyen borusu bulunmaz , tabi ingiliz mühendisler bunuda düşünmüşlerdir , hafif bir pikniğe gideyim dersin çoluk çocuk ,dönünce alırsın eline ABS sayıcısı bulunan arka diskleri oda 1200 tl cik , bu arada meşhur three amigos lambaları ,yanar söner ,yanar söner ,sonunda kaputu açınca sürücü tarafındaki merkezi değiştir derler ,çünki tamiri yoktur varsada ben bilmiyorum oda yaklaşık 5000 tl civarıydı ,eeeee tabi ingiliz onuda düşünmüştür diyorsan yanılıyorsun bir boktan haberleri yok bence ,bu arada motorda 250,000 geçmişse veya bu km e yakınsa ,sırası ile şanzuman radyatörü,su soğuma radyatörü , bilimum borular ,üst kapak contası , devirdaim pompası ,tabi bu arada klasik şanzuman arızalarını söylemiyorum bile sana endercim , ben 2 kere şanzuman değiştirmiştim , bunlar şu anda aklıma gelenler emin ol daha çok şeyler yaptırdım burada yazarsam şoka girersin , düşmanıma bile tavsiye etmem bu aracı ama tabi diyeceksinki nasıl araba öyle , ben ,benim aracımı 37,000 km de almıştım ,2001 yılında pırıl pırıldı , 287,000 km de sattım ama anamı ağlattığı için ve şu andaki aracımla yaptılarımın % 25 bile yapmadım şöyle bir düşünce ve var genelde seninde yazmış olduğun gibi hem vergisi düşük olacak hem az yakacak hem çok kaçacak birde masrafsız olacak herkes bunlara aldanıp atlıyor disco 2 nin üstüne sonrada kapıda yürümeyen bir ingiliz asilzadesi bence alma ama sen bilirsin saygılar