Ynt: Discovery II V8 Destek Lütfen
RedlinE' Alıntı:
ben sımdıden gecmıs olsun dıyım o zaman edırnede nede anlıyan usta bulursun ya
kursat hergun sanayıde cevrede edındı ayıklanmadan gemısını yurutuyo cıkma desen burda zebıl ama senın orda bu ımkanların olmıcak ne kadar az servıs o kadar huzur bunu dusun dostum.
ben yatar i geceler
sağol sana da iyi geceler de, iş ayıklanmaya geldiğinde kimin kimi ayıklayacağı meçhul mücahit bey,
kafamda şekillenmesi için bilenlere danısıyorum,
bu söylediğin de kafamdaki sorulardan birisi zaten, not olarak toyotadan anlayan hiç yok burada servisi de dahil,
araçların modelleri ortada fiyatları da ortada ne yapalım ki sonuçta bu biraz da piyango, istenilen paraları vermek açıkça zoruma gider elbet herkes istdeğini ister ona bir sözümüz yok ama bakalım ben verecek miyim işte o noktada benim sözüm geçer. bahsedilen modellerin piyasası makul denilen değerleri çoktan aştı.
nereden biliyoruz alacağım LC'nin sağlam çıkacağını, beni üzmeyeceğini nereden biliyoruz, kul yapısından bahsediyoruz neticede, tamam lafım yok en sorunsuz marka kabul ederim ama durulması gereken bir nokta var, o kısımda bütçe malum. belki ileride maddi kısmı daha da netleştirebilirsem Toyotaya binerim ancak şu an binemeyeceğimi kabul ettim,
daha makul modellerle ilgileniyorum, disco da bunlardan birisi, onun ayağı bunun da bacağı derken hiç bir şey alamayacağız o vakit, toyotanınki de ilk alımı,
Bir de arkadaşlar hep off road üzerinden devam ediyoruz benim offroadum taş çatlasın %10 belki 15 olacaktır bu kadar üstüne çıkamaz, nedenlerim var, mecburiyetlerim var, ileride ama şimdi değil,
buradan yola çıkarak beni teknik kısımda desteklerseniz bilmediğim noktaları açıklığa kavuşturmam da yardımcı olursanız çok sevinirim.
saygılarımla...