Discovery II V8 Destek Lütfen

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ilkakdeniz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 90
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,110
Ynt: Discovery II V8 Destek Lütfen

2000 discovery 2 aldi bizim arkadas, on celik tampon ve vincli , at lastikli, 18 000 e, ve aracin en fazla 2000 masrafi cikmistir 20 000 e sorunsuz bir v8 2000 disco2 sahibi oldu. motor sanzuman yenilese 30 000 e sifir arac yapar

Etiketler

dostum o zamanla alakalı bıraz sabah 6.30 aksam 7 8 calısıyorum bazen pazarda dahıl cumartesı zaten kesın. hafta arası sırket arabası hafta sonu ufak araba var onla takılıyoruz
Zaman olsada devamlı cıkabılsek bırde aıle cocuk durumu var her hafta kacamıyorum.

Tempus' Alıntı:
2000 discovery 2 aldi bizim arkadas, on celik tampon ve vincli , at lastikli, 18 000 e, ve aracin en fazla 2000 masrafi cikmistir 20 000 e sorunsuz bir v8 2000 disco2 sahibi oldu. motor sanzuman yenilese 30 000 e sifir arac yapar

Ozaman temiz Disco 2 V8 iyi gider dogrumudur ?

RedlinE' Alıntı:
dostum o zamanla alakalı bıraz sabah 6.30 aksam 7 8 calısıyorum bazen pazarda dahıl cumartesı zaten kesın. hafta arası sırket arabası hafta sonu ufak araba var onla takılıyoruz
Zaman olsada devamlı cıkabılsek bırde aıle cocuk durumu var her hafta kacamıyorum.

işte aynı benim durumum :smiley:
çocuk da 1 ay sonra aramızda olacak :smiley:

Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:
Ozaman temiz Disco 2 V8 iyi gider dogrumudur ?

20 000 - 25 000 butce varsa disco2 v8
30 000 - 35 000 lerde butce varsa disco2 td5 ama her ikisindede yedekte bir 5000 olmali ne olacagi belli olmaz

Tempus' Alıntı:
20 000 - 25 000 butce varsa disco2 v8
30 000 - 35 000 lerde butce varsa disco2 td5 ama her ikisindede yedekte bir 5000 olmali ne olacagi belli olmaz

o zaman (A) şıkkı diyorum :smiley:

Gelelim A sikkinin sorunlarina, birincisi iki kat vergi yaklasik, Lpg takmazsaniz ciddi yakit tuketimi, Lpg takarsaniz yarisi giden bagaj hacmi ve tuple birlikte yolculuk dusuk devirlerde dizelden daha az tork
A sikkinin avantajlari, alirken ucuz maliyet, motor yenileme gerekitiginde dizele gore ucuz maliyet, turbo olmadigindan turbo yenileme sorunu yok, daha sessiz daha guzel sesli, daha fazla beygir gucu

Tempus' Alıntı:
Gelelim A sikkinin sorunlarina, birincisi iki kat vergi yaklasik, Lpg takmazsaniz ciddi yakit tuketimi, Lpg takarsaniz yarisi giden bagaj hacmi ve tuple birlikte yolculuk dusuk devirlerde dizelden daha az tork
A sikkinin avantajlari, alirken ucuz maliyet, motor yenileme gerekitiginde dizele gore ucuz maliyet, turbo olmadigindan turbo yenileme sorunu yok, daha sessiz daha guzel sesli, daha fazla beygir gucu

Yine kitlendik iyi mi :D

Tempus' Alıntı:

artık vergiyi göze aldık yapacak bir şey yok bu ülkede zevkler pahalı,
LPG siz hayatta binmem
bagaj konusa gelince daha önce de lpg li araç kullandım artık alıştık istifçiliğe,

benzinli araçların masrafları dizellere göre daha efendi bu nedenle de tercih sebebi benim için
keşfetmek güzel şey denemek gerek :smiley:

aldiktan sonra kilitlenmekden almadan once kilitlenmek daha iyidir :smiley:

ben sımdıden gecmıs olsun dıyım o zaman edırnede nede anlıyan usta bulursun ya
kursat hergun sanayıde cevrede edındı ayıklanmadan gemısını yurutuyo cıkma desen burda zebıl ama senın orda bu ımkanların olmıcak ne kadar az servıs o kadar huzur bunu dusun dostum.
ben yatar i geceler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR