Discovery İlanı (Taşınan Başlık)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 132
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,294
Ynt: Discovery İlanı (Taşınan Başlık)

Berkcim sana bişey demedik ki, karar vermeye çalışan arkadaşlar var onlara yardımcı oluyoruz :smiley:

berk' Alıntı:
ya ben dıscoya bısı demedımkı saglam deıldır yada baska bısı 2. arac olarak zaten almayı dusundugum bı arac konu bıraz saptı benım yazdıgım balum'aydı aslında yanı 25,000 altna zor bulrusun demek ıstedım ama alamıosanda nıva ıyıdır dedım :D

yoksa saglamlıgı yada bagaj kapasıtesı bakımndan zaten bsı yazmadım benım solemek ıstedıgım ...
off road sevıyosan ve cok da fazla acılamıyosan nıva harıka bı aractır yoksa disco benım hayran oldugum bı arac ;)

Etiketler

berk' Alıntı:
ya ben dıscoya bısı demedımkı saglam deıldır yada baska bısı 2. arac olarak zaten almayı dusundugum bı arac konu bıraz saptı benım yazdıgım balum'aydı aslında yanı 25,000 altna zor bulrusun demek ıstedım ama alamıosanda nıva ıyıdır dedım :D

yoksa saglamlıgı yada bagaj kapasıtesı bakımndan zaten bsı yazmadım benım solemek ıstedıgım ...
off road sevıyosan ve cok da fazla acılamıyosan nıva harıka bı aractır yoksa disco benım hayran oldugum bı arac ;)

Berkcim bizde sana bisey demedik, hemen alınma, fiyat konusunda bilgi verdik sadece, ayrıca lada çok iyi bir araç her nekadar disco kullansamda her gördüğüm ladayı baştan aşağı incelerim, canını sıkma iyi günlerde kullan. bu işler gönül işi . Seni kırdıysak tekrar özür dilerim.

Selamlar

balum' Alıntı:
şu an itibariyle malesef ne borusan cevap verdi ne de arabanın sahibi fotoğraf yolladı.

Erdem merhaba bende senin şimdi yaşadığın sıkıntıyı 3 hafta önce yaşadım
nasıl bilgi topladığımı paylaşayım işine yarayacaktır

Aracın motor şasi numaralarını aldım

Otokardan Tayfun Çimili [tcimili@otokar.com.tr] beye motor şasi numarası ile durumumu anlatan bir mail attım aracı Otokar sattıysa faturayı göndeririz dedi ve 2 saat sonra aracın faturasını mail olarak gönderdiler

Birde Motokar dan seçkin bey var 276 77 64 dahili 125 buradanda yeni araç alacağımı ve araca ait motor şasi numarası ile servis kaydı varmı bunları öğrendim

kolaygelsin

Macera' Alıntı:
Erdem merhaba bende senin şimdi yaşadığın sıkıntıyı 3 hafta önce yaşadım
nasıl bilgi topladığımı paylaşayım işine yarayacaktır

Aracın motor şasi numaralarını aldım

Otokardan Tayfun Çimili [tcimili@otokar.com.tr] beye motor şasi numarası ile durumumu anlatan bir mail attım aracı Otokar sattıysa faturayı göndeririz dedi ve 2 saat sonra aracın faturasını mail olarak gönderdiler

Birde Motokar dan seçkin bey var 276 77 64 dahili 125 buradanda yeni araç alacağımı ve araca ait motor şasi numarası ile servis kaydı varmı bunları öğrendim

kolaygelsin
Tecrübelerini paylaştığın için çok teşekkür ederim. Not aldım. :smiley:

discovery-V8' Alıntı:
Berkcim bizde sana bisey demedik, hemen alınma, fiyat konusunda bilgi verdik sadece, ayrıca lada çok iyi bir araç her nekadar disco kullansamda her gördüğüm ladayı baştan aşağı incelerim, canını sıkma iyi günlerde kullan. bu işler gönül işi . Seni kırdıysak tekrar özür dilerim.

Selamlar

yok be abı ısın sakası kırılcak bsıı yok :smiley:

Merhaba Sahibinden comda yeni bir disco var ilgilenen arkadaşlara bilgi

http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=2728065

araç temiz gibi gözüküyor

bu arac motor bakımı yapılmadan daha ne kadar yol alır. 300 -400 bini bulurmu parcaları cok mu pahalıdır. Gercekten şık görünüyor

ophtha' Alıntı:
bu arac motor bakımı yapılmadan daha ne kadar yol alır. 300 -400 bini bulurmu parcaları cok mu pahalıdır. Gercekten şık görünüyor

Ülkemizdeki kötü ve kaçak akaryakıtlar yüzünden daha hassas olan dizellerle 200-250 bin i görürseniz şanslısınız demektir. Benzinliler bu konuda daha şanslı 300-350 bini bulabiliyor. Hatta telekomdan çıkma bir 110 da hiç açılmamış 518 bin de bir araç görmüştüm.

discovery-V8' Alıntı:
Disco 1 komple sanzımanı R380 (enbaba düz sanzıman ) sıfır sandığında 4000-4500 YTL (12 ay vadeyle bile veriyorlar), çok iyi durumda reconditioned ikinci el 1300-1500 YTL

LT 77 leri 1000 ytlden ucuza bulabilirsin.

Landroverin en pahalı parçaları alüminyum olması sebebiyle kaporta aksamları, ve kapı iç kartonları bunun haricindeki parçalar gerçekten ucuz.

1,5 yıl kadar önce sıfır bir palio hb. (ön koltukta 8 aylık hamile eşim emniyet kemersiz oturuyor) bendede emniyet kemeri yok biz yol kenarında dururken ıslak zeminde savrularak 70-80 km hızla allah ne verdiyse tam kafadan altımıza girdi, çarpmanın etkisiyle aracın arkası 50 cm kadar havaya kalkıp yere düştü ,

Palio pert , ön koltuktaki iki kişi sıkıştı , aracın dört kapısı sıkıştı ve açılamadı, bizdeki durum hafif bir sarsılma, sağ far ve far alt kaşı kırık , sinyal çatlak hepsi bu.

Kızım şu anda 1.5 yaşında , hayatımdaki en değerli varlığım, hem onun hemde eşimin hayatını Discoya borçluyum.

İlk arazi aracım Lada Niva idi gerçekten güzel bir araç fakat çok zorlarsanız şaft kafalarının bile kotuğu oluyor, kayalık zeminde , yokuşlarda alternatifi olabilecek tüm araçlardan daha iyi, kum ve çamurda battığınızda motor gücü yetersiz kalabiliyor.

Discovery de en sevdiğim nokta şu, bu bir sadece hafta sonu eğlencesi aracı değil isviçre çakısı gibi , off- road haricinde başınıza gelebilecek tüm koşullarda aracınız yanınızda oluyor , örneğin geçen hafta ankaradaki alt geçitlerin içinde 50-60 cm su birikintileri oldu bunlardan birine daldığımda araç benzinli olmasına rağmen banamısın demedi yolda kalmış 10 larca arcın arasından sıyrılıp çıktım, dahada önemlisi ah keske arazi aracım şimdi yanımda olsaydı demedim çünkü zaten hep yanımda.

Saygılarımla.

süper bir yazı düşüncelerimi okumuşsunuz gıbı hıssettım evet benım aradıgım buuuu işte butun sorularıma cevap oldunuz........teşşekur ederım...

1,5 yıl kadar önce sıfır bir palio hb. (ön koltukta 8 aylık hamile eşim emniyet kemersiz oturuyor) bendede emniyet kemeri yok biz yol kenarında dururken ıslak zeminde savrularak 70-80 km hızla allah ne verdiyse tam kafadan altımıza girdi, çarpmanın etkisiyle aracın arkası 50 cm kadar havaya kalkıp yere düştü ,

Palio pert , ön koltuktaki iki kişi sıkıştı , aracın dört kapısı sıkıştı ve açılamadı, bizdeki durum hafif bir sarsılma, sağ far ve far alt kaşı kırık , sinyal çatlak hepsi bu.

Kızım şu anda 1.5 yaşında , hayatımdaki en değerli varlığım, hem onun hemde eşimin hayatını Discoya borçluyum.
Bu konu bizim araçlar için çok ciddi bir konu Ciddiyeti de karşımızdaki araçların taşıdığı riskin bizim sorumluluklarımızın bilincinde olmamızla doğru orantısı var. Bakınız SERBEST MUHABBET SAYFA 124-125 güzel videolar ve yorumlur eşliğinde...

4 L' Alıntı:
Bu konu bizim araçlar için çok ciddi bir konu Ciddiyeti de karşımızdaki araçların taşıdığı riskin bizim sorumluluklarımızın bilincinde olmamızla doğru orantısı var. Bakınız SERBEST MUHABBET SAYFA 124-125 güzel videolar ve yorumlur eşliğinde...

size katılıyorum. bazen önümdeki araca durma esnasında yaklasıyorum .. bir kaza durumu olsa şartlar hiçte eşit değil gercekten.. Cok dikkatli olunması şart.

Arkadaşlar aşağıdaki linklerde ,iki farklı Discovery 2 ilanı,model yılı ,kilometre ve fiyatlar farklı...Ama ikisininde sağ arka dodikler tesadüf yok..

http://www.sahibinden.com/2001_discovery_v8i_esWQQaXQQ6957405WQQpXQQdisplayitem?

http://www.sahibinden.com/134000_de_orjinal_km_deWQQaXQQ6580541WQQpXQQdisplayitem? :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.