
taiga' Alıntı:Belli zaten yazdıklarından...
Yakında sende disco cu olursun Berk... ;D
taiga' Alıntı:Belli zaten yazdıklarından...
Yakında sende disco cu olursun Berk... ;D
balum' Alıntı:güzelleşmek için çamur banyosu şart kabul ediyorumama birde sabah kalkınca yanında gördüğün makyajsız güzellik gibi sokakta park ettiğin yerde ingliz atı gibi sefere hazır bekleyen bi rgüzellik olayı var ;D
geyşalar iyidirabı sen yanmıssın 25,000 ın altında anca suslenmıs japon geysaları bulursun
otomatik olmasının arazide çok fazla olumsuz yönü yok ama mesela istediğin yüksek devirde gidemezsin, sadece yarım vites düşük devirde gidebilme şansın var. benim asıl kafama takılan konu, akü bitmesi gibi durumlarda vurdurma olayının olmayışıdırbalum' Alıntı:Birde arazide kullanılacak bir araç için otomatik şanzuman konusunda tereddütlerim var. Şu anda otomatik bir araba kullanıyorum ve bazı zamanlarda istemediğim tepkiler verebiliyor şanzuman ve buda sürüşü olumsuz etkiliyor.
yol' Alıntı:alacağın ladanın 1 yıl sonra toplam maliyeti discovery'ye eşdeğer olacaktır![]()
doğal olarak modiye edilmiş aracımızda, doğal olarak başka elektrik kullanan aletleri çalıştımak için bulunan ikinci aküden, doğal olarak yanımızda taşıdığımız takviye kabloları ile takviye yapsak nasıl oluryol' Alıntı:otomatik olmasının arazide çok fazla olumsuz yönü yok ama mesela istediğin yüksek devirde gidemezsin, sadece yarım vites düşük devirde gidebilme şansın var. benim asıl kafama takılan konu, akü bitmesi gibi durumlarda vurdurma olayının olmayışıdır![]()
senin keçi aşkın gerçekleri görmeni engelliyor bence berk ;Dberk' Alıntı:yapma be abı abarttın![]()
balum' Alıntı:Yavuz abinin de dediği gibi ailecek kullanacağımız bir araçta konfor ihtiyacı olacağı için disco biraz daha ağır basıyor gibi ama "boyası çizilecek" diye korkmadan defenderı araziye daha rahat sokarım gibi geldiği için defenderla gönül bağım var.
Bir taraftanda berkin (kardeşiydi sanırım) keçiyi park edereken sağını solunu çarpma olayını hatırlıyorum da discoyu çarpsam herhalde içim cız eder. ama defenderın gözümde daha sağlam imajı olduğu için herhalde acımam![]()
VitaEsMorte' Alıntı:Emin ol çarptığın kişiler daha çok cız ediyor ;D Bir iki komşunun tamponlarını aldım da, bende çizik yok ;D ;D ;D
balum' Alıntı:senin keçi aşkın gerçekleri görmeni engelliyor bence berk ;D
otomatik vites tercih sebebi ise elbette anlattıkların bir çözüm yoludurbalum' Alıntı:doğal olarak modiye edilmiş aracımızda, doğal olarak başka elektrik kullanan aletleri çalıştımak için bulunan ikinci aküden, doğal olarak yanımızda taşıdığımız takviye kabloları ile takviye yapsak nasıl olur![]()