Discovery İlanı (Taşınan Başlık)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 132
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,332
Ynt: Discovery İlanı (Taşınan Başlık)

Belli zaten yazdıklarından...
Yakında sende disco cu olursun Berk... ;D
Sevgili Balum,
Israrla ve hararetle 3 kapı vitara ve pajeroları incelemenizi tavsiye ederim.

Etiketler

taiga' Alıntı:
Belli zaten yazdıklarından...
Yakında sende disco cu olursun Berk... ;D

abı benım nıvayı gercek arazı canavarına donusturunce gorceksın :D
dısco yu gercekten cok begenıorum heran bı bomba patlatabılrım bahanemde hazır kardesım kullanamıo benım kechıyı dıe :D

balum' Alıntı:
güzelleşmek için çamur banyosu şart kabul ediyorum :D ama birde sabah kalkınca yanında gördüğün makyajsız güzellik gibi sokakta park ettiğin yerde ingliz atı gibi sefere hazır bekleyen bi rgüzellik olayı var ;D

abı sen yanmıssın 25,000 ın altında anca suslenmıs japon geysaları bulursun ;)

sevgili taiga, off road açısından bakınca 3 kapı daha üstün ama, aracı birazda kamp çadırı gibi kullanmayı planladığım ve sunduğu alan açısından tercihim 5 kapıdan yana.
Forumda Yavuz abini, Mertin yazdıkları ve araştırmalarım sonucu hem alırken hemde kullanırken maddi olarak zorlamayacak ve modifikasyona müsait olarak kafamda iki araç belirledim.Biri disco diğeri defender...
Yavuz abinin de dediği gibi ailecek kullanacağımız bir araçta konfor ihtiyacı olacağı için disco biraz daha ağır basıyor gibi ama "boyası çizilecek" diye korkmadan defenderı araziye daha rahat sokarım gibi geldiği için defenderla gönül bağım var.
Bir taraftanda berkin (kardeşiydi sanırım) keçiyi park edereken sağını solunu çarpma olayını hatırlıyorum da discoyu çarpsam herhalde içim cız eder. ama defenderın gözümde daha sağlam imajı olduğu için herhalde acımam :smiley:

abı sen yanmıssın 25,000 ın altında anca suslenmıs japon geysaları bulursun
geyşalar iyidir ;)

balum' Alıntı:
Birde arazide kullanılacak bir araç için otomatik şanzuman konusunda tereddütlerim var. Şu anda otomatik bir araba kullanıyorum ve bazı zamanlarda istemediğim tepkiler verebiliyor şanzuman ve buda sürüşü olumsuz etkiliyor.
otomatik olmasının arazide çok fazla olumsuz yönü yok ama mesela istediğin yüksek devirde gidemezsin, sadece yarım vites düşük devirde gidebilme şansın var. benim asıl kafama takılan konu, akü bitmesi gibi durumlarda vurdurma olayının olmayışıdır ;)

yol' Alıntı:
otomatik olmasının arazide çok fazla olumsuz yönü yok ama mesela istediğin yüksek devirde gidemezsin, sadece yarım vites düşük devirde gidebilme şansın var. benim asıl kafama takılan konu, akü bitmesi gibi durumlarda vurdurma olayının olmayışıdır ;)
doğal olarak modiye edilmiş aracımızda, doğal olarak başka elektrik kullanan aletleri çalıştımak için bulunan ikinci aküden, doğal olarak yanımızda taşıdığımız takviye kabloları ile takviye yapsak nasıl olur :smiley:

balum' Alıntı:
Yavuz abinin de dediği gibi ailecek kullanacağımız bir araçta konfor ihtiyacı olacağı için disco biraz daha ağır basıyor gibi ama "boyası çizilecek" diye korkmadan defenderı araziye daha rahat sokarım gibi geldiği için defenderla gönül bağım var.
Bir taraftanda berkin (kardeşiydi sanırım) keçiyi park edereken sağını solunu çarpma olayını hatırlıyorum da discoyu çarpsam herhalde içim cız eder. ama defenderın gözümde daha sağlam imajı olduğu için herhalde acımam :smiley:

Emin ol çarptığın kişiler daha çok cız ediyor ;D Bir iki komşunun tamponlarını aldım da, bende çizik yok ;D ;D ;D

VitaEsMorte' Alıntı:
Emin ol çarptığın kişiler daha çok cız ediyor ;D Bir iki komşunun tamponlarını aldım da, bende çizik yok ;D ;D ;D

benım karsı komsum benımkıne azraıl dıyo :D bıkac sınır oldugum adam vardı mahallede bı gece gec ( alkol var tabı :smiley: )geldım kuytuda on demırı tamponuna dayadım 4L ye aldım hafıfce ıttım :D
onlar dusunsun abı ben hıc dusunmem..
gecende arkadan carptılar ınmedım bıle aractan aynadan tıponun sahıbı basını ellerının arasına almıs bana bakıodu hahahaha

varmı bole bı arac dıscoymus uzulurum dıscom olsa ve bıyere dokunsam bunda arkama bıle bakmıorum :D

cokmu gaddarım yaaa hahaha

balum' Alıntı:
senin keçi aşkın gerçekleri görmeni engelliyor bence berk ;D

abı tek gercek var arazıde ısını gorcek amacla aracı karıstırmam dıosan nıva derım haa sekıl mekıl dıosan alabılıosan dısco derım pajero derım..

yuvacıkta parıs dakar secmelerıne katılmıs ve tr 1. yedegı olmus bı abıyle tanısmıstım pajerosu vardı araç şov yapıyodu.. dusun derım ;)

balum' Alıntı:
doğal olarak modiye edilmiş aracımızda, doğal olarak başka elektrik kullanan aletleri çalıştımak için bulunan ikinci aküden, doğal olarak yanımızda taşıdığımız takviye kabloları ile takviye yapsak nasıl olur :smiley:
otomatik vites tercih sebebi ise elbette anlattıkların bir çözüm yoludur ;) "ama" diye devam eder gider bu konu :D

Erdem neden bütçene uygun bir Pajero veya Landcruiser düşünmüyorsun ???
Birincil amacın offroad ise ben her ikisine de kefilim.
Ayrıca Niva keçi değil , bence tam bir yaban keçisidir.Çıktığı yerlere çok araç ulaşamaz bile.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR