Ynt: Discovery'imi Satıp Grand Cherokee ZJ Almak İstiyorum
Evet Yüksel o gün sadece 3 ümüz vardık , yani Jeep familyası ;D . Engebeli ve tekerlerin boşa kalabildiği bir zemindi. Gerçi bunun gibi nicelerini tecrübe ettik orada. Ama sana yazıklar olsun Yüksel Discovery leri görüntüleyememiştin Sonucunu söylemiycem ..tahmin edersiniz ;D
Orkun Baykal'dan alıntı;
"araç seçimi yapacak arkadaşların formun gezilerini karşilaştırmalarını şiddetle tavsiye ederim! Hangi araç ne iş yapar ne kadar modifiye edilir görülür. Land görmek isteyen pek göremez"
ben bu siteye üye olurken alacağım marka/lar az çok kafamda belliydi, ama artık ne alacağımı bile bilmiyorum,
ben bende bile değilim artık
Ben videolarda ne gördüm biliyormusunuz? RRC de aşırı güven veya ürkeklik, son derece sakin şekilde batmış, Diğerlerinde batıp rezil olmayayım korkusuyla dibine kadar gazlama, Uğurun motor 4000 devri aşmıştır kesin ;D
Yanılıyorsun Çok ciddiyim. Low seçeneğinde (2.71:1) dizelin sesi öyle. Tayfun gazlamış olabilir. Ama ben batıcam diye asla gazlamam. Tüm off-roada çıktığım arkadaşlar bilir. Zaten batmıyoda namussuz ;D
Jeepcj7' Alıntı:
Tutturmuşunuz DiscoI DiscoI... İki üç yok zaten... Siz Range Roverınızda utanın... birde Uğur Abinin Grandına bakın! Offroad yapan defender ve disco1 den başka aracınız yok... ama aynı gezide hem willys hem WK görebilirsiniz kaç tane örnek var...
Yavuz Bey geçen sayfada bahsettiğiniz RR Sport ilgili ilginç bir anektod olarak 2009 Moğolistan G 4 için bu aracın kullanılması düşünülüyor. Sebebi RR ve LR 3'e göre daha sağlam yürürü olduğu. Bilgi G 4 seçmelerinde mücadele etmiş bir arkadaştan.
Yukarıdaki video ile ilgili çok yorum yapılabilir. Ben sadece lastik ebadı farkı ve önde sabit aks farkı diyorum.