Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
geçmiş olsun..
fotoğraflarınız çok farklı çılgın bir tarzı var karadenizin hırçınlığını hissettim bakarken..
hareketi coşkuyu çok güzel yansıtmışsınız elinize sağlık...
Sayın TK . Gerçektende oradaiken dünyadan kopuyoruz. Sadece biz ve doga varız orada . Ne fatura kalıyor ne kredi kartı ne trafik, ne is. Hiç bir şey sadece doğa.
İş yerimde yeterince ciddi olmak zorundayım. Burada acısı çıkıyor işte.
Kanyonlarda çılgın gibi eğlenmek. Aslına bakarsanız bir çok doğa sporu katı kurallara bağlanmış. Genelde bunlar güvenlik için gerekli şeyler ama sonuçta biz oralara özgürlüğü ve doğayı yaşamaya gidiyoruz. Bırakın deliler gibi eğlenelim. Sizede tavsiye ediyorum. Otuzlu yaşlarında iş güç ve aile sahibi insanların orada çocukluklarına dönmesi inanılmaz bir şey.
Salın kendinizi sizde doğaya çocuklar gibi oynayın, saklambaç oynayın, yakalamacılık oynayın, ne isterseniz oynayın. Orada yadırgayacak kimse yok. . Tabi ki bunları söylerken doğaya yada insan onuruna zarar verecek şeyleri kastedmiyorum.