Doktor bu ne? İşi bilen LR-LC ciler bu başliga lütfen

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RedlinE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 158
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,083
Ynt: Doktor bu ne? İşi bilen LR-LC ciler bu başliga lütfen

yani mucoyu seviyom başkası olsa gel kafa kafaya iteliyek diyecem ama muconun cici arabasına kıyamıyom parçalayacam elimde kalacak yoksa ;D ;D ;D

Etiketler

Sakalli abi se bana bakma benimki rahatsizlikdan cem gibi yolda kalmadan degil Gecen otobanda giderken sag arka lastigin isisi digerlerinden bir derece fazla kakti neden acaba ona bakiniyorum :smiley:

RedlinE' Alıntı:
Sakalli abi se bana bakma benimki rahatsizlikdan cem gibi yolda kalmadan degil Gecen otobanda giderken sag arka lastigin isisi digerlerinden bir derece fazla kakti neden acaba ona bakiniyorum :smiley:

hay senin lastiğini sevsinler mucoooo ben geleyim ısılarını biraz yükseltip dengeleyecem merak etme sen :D :D

RedlinE' Alıntı:

Ya ısı sensörün arızalı,yada lastik havasında dengesizlik vardır ;)

isi sensoru yeni canim benim.
Ama hava saatlerinin gostedigi 32 varya mesela alakasi yok. 32 otomatikde atti ama dort lastikde degişik havaya sahip bu lastikcilerini varyaa benn ...

RedlinE' Alıntı:
Ama hava saatlerinin gostedigi 32 varya mesela alakasi yok. 32 otomatikde atti ama dort lastikde degişik havaya sahip bu lastikcilerini varyaa benn ...

yemişim sensörünü be bi dünya para veriyon bu arabaya doğru düzgün araziyi görmüyo araba sat al bi lüks binek ona harca bari bu ne ya arkadaş 4x4 bineceksen araziye çıkacan taşdan çamurdan çarpmatan kırmaktan korkmayacaksın benim umrumda değil lastiğin havası civası muco bastımmı gidiyorsa sorun yok araba sağlam demektir :D :D :D n uğraşıyon hava civa işlerle arkadaş anlamadımki ;D ;D ;D

RedlinE' Alıntı:

Yeni olması kalibrasyonunun tamam olduğu anlamına gelmez canım. ;)
Tabi şimdi şu var bacanak.
Hava saatlerinde ufak sapmalar olabiliyor.Ki en çok karşılaşılan durumlardır bunlar.
Bu tip hava saatlerinde felan sapmaları çok sık görüyoruz.
Hatta,havaları basan saatte bile sapmalar olabilir.
Ama şöyle söyliyim,1 psı lık felan bi sapma çokta önemli değil.
Ama tabi sen kıl ve dağlı bi adam olduğundan,kafaya takar uyuyamazsın sabaha kadar ;D

ata036' Alıntı:
yemişim sensörünü be bi dünya para veriyon bu arabaya doğru düzgün araziyi görmüyo araba sat al bi lüks binek ona harca bari bu ne ya arkadaş 4x4 bineceksen araziye çıkacan taşdan çamurdan çarpmatan kırmaktan korkmayacaksın benim umrumda değil lastiğin havası civası muco bastımmı gidiyorsa sorun yok araba sağlam demektir :D :D :D n uğraşıyon hava civa işlerle arkadaş anlamadımki ;D ;D ;D

Bu asfalttan gelen tayfa böyledir ;D işleri güçleri incik-boncuk :D
Araba olur sana Singapur şeysi ;D

şşş kanka gel sakallı usta sana güzelinden bi defender hazırlasın off-roadın tadını çıkar ha ne dersin uğraşma böyle ince işlerle ;) ;) ;D ;D

tarık benim için arazi araci nedir biliyomusun.
bASİP 150/200 KM kampa gidebilecegim beni yormicak pişirmicek usitmıcek yolda yeri gelip 150 basacak bagirmicak araziye girdigi zaman camurda batmicak başi kiçi dagilmicak kormicam acaba kirilirmi diye akşam kampimi atacagim zaman içinden butun ekipmanlarim tam çikaçak içine yatabilecegim. bir araç oyle bir araci teneke gurubunda goster almayana ne olsun ben paramin dusmani degilim. ama teneke alacak kadar zenginde degilim. Sizin tenekeleriniz benim istedigim şartlari sagliyamaz saglasada dayanamaz. Benim aracim için soylenecek iki kotu laf var biri agir biri buyuk gerisini soyleyen kendini kandirmiş olur.

biraz sabret istediğin tüm imkanları KRAT da sağlayacam + biz şimdiye kadar kırılacak yolda kalacaz diye kesinlikle düşünmedik çünkü bu tenekelerin ölüsü bile yürüyo abi ne diyim sana senin aldığın şu hava sensörleri varya onlara verdiğin para ile ben defendere neler yaparım neler defender alacak kadar zengin değilmiş pühhhhh yürü git kafamı bozma çakma laz seni bi dünya para yediriyon o kıcı eğri yoyotana harcadığın paralarla ben 2 tane sıfır defender toplardım beeee ;D ;D ;D

evet sızın toplanmısınızıda gorduk 60 bin dolar yazdırma bana buralara 48 bın euroluk arabanın yayıda gozumun onunde cıktı. açtirma agizimi tenekecii

RedlinE' Alıntı:
evet sızın toplanmısınızıda gorduk 60 bin dolar yazdırma bana buralara 48 bın euroluk arabanın yayıda gozumun onunde cıktı. açtirma agizimi tenekecii

açtığın ağzını cici kı..lar öpsün muco :D :D :D :D bak hele boş ver arabaları hafta sonu geleyim istanbula sahilde bi çay içek senle bu arabalar bizi sonunda bozacak kardeştik kardeş kalalım :D :D :D

hafta sonu sogucakdayım canım benım senı bozar oralar

işte sen busun ben ne edem allahın çakma lazı adam bi davet eder gel gidelim diye ayuuu yürü git gelmem senle hiç bi yere ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR