Doruk Dağcılık; Kemalpaşa Ansızca Kanyonu Doğa Yürüyüşü (12 Ekim 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 103
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,385
Ynt: Doruk Dağcılık; Kemalpaşa Ansızca Kanyonu Doğa Yürüyüşü (12 Ekim 2008)

Ansizca_Kanyon0032.png

Ansizca_Kanyon004.jpg

İkramda sınır yok değil mi Murat? Yemek bitti boncuk verelim. Valla herkese mavi boncuk dağıtıyorsun hayırlısı.

Murat'ın da dediği gibi fotografını beğenmeyenler ya da yayınlanmasını istemeyenler belirtsin lütfen, ben Murat'a bütün fotografları gönderdim o da yüklemiş sağolsun.

Yılmaz'cığım o boncukları ben Deretepe & Gezenbilir.com Orman çalışmamızda bağış toplamak amacı ile yapmıştım.
Neye niyet neye kısmet.

Ne yaparsın.?

Elif in fotoları gelmeye başlamış :smiley:

DSC_1766.jpg

DSC_1789.jpg

DSC_1853.jpg

DSC_1999.jpg

Benden bu kadar...
Çok fazla fotoğraf çekmişim, hangisini koyacağımı şaşırdım açıkçası, hepinizin çokça fotosu var elimde,
fakat bu başlık altına bu kadar fotoğraf yeter benden diye düşünüyorum.
Maillerinizi özel mesaj olarak atarsanız, gönderirim diğer fotoğrafları da.
İyi seyirler :smiley:

Elif ellerine sağlık :smiley:
akşam eve gidince ilk işim makina ayarlarını değiştirmek oldu.daha önce kurcalarken megapikseli küçük halde bırakmışız.bir daha kötü olduğunu düşündüğün fotoğraf çıkmayacak.görüşmek üzere :smiley:

Evet Elif ellerine ve gözüne sağlık.
Süper fotoğraflar.

Diğer fotoğrafları da buraya yerleştirmekten çekinme.
Diğer yürüyüşçüleri de çekmiş olmalısın onlara ait pozları yerleştirirsen pek makbule geçer diyorum.
Bu linki Doruk dağcılık e-posta grubuna yollayacağım için onlara ait pozlarda olsun konu içersinde.

Paylaşım ve etkinliğe katılımın için de teşekkürler.

slm.arkadaşlar :smiley: güzel bir gündü ve benim için iyi bir başlangıçtı :smiley: fotoğrafları çeken ve gönderenlerin ellerine sağlık..Nuran beni ipli geçişte iyi yakalamışsın:smiley: iyi ayrılmamış bacaklarım birbirinden :smiley: ama hakkını yemeyelim zor olanı başarmışım dimi yani :smiley: bende de fotolar var ama az çekebilmişim :( o yollarda çantaya koy,tekrar çıkar zor gelmiş.. askısını takmazsam böle olur tabe :smiley: Ömer ekledim seni..fotoları gönderebilirsin artık :smiley: Darısı ikinci etkinliğimizin başına...Bu arada Elif'e katılıyorum öcü gibi çıkmışım o fotoğrafta...Ansızca Kanyonu Öcüsüüü :smiley:)

merhaba Firdevs :smiley:
makinanın ayarlarını düzeltmeyi unutup birde otomatik modu deneyip ve üzerine ekstra küçültme yapınca bozuldu tabi fotoğraflar:(
bir daha öyle bir şey olmayacak :smiley:
akşama yollarım.görüşürüz :smiley:

Merhaba Firdevs.Haklısın ben bile hayret ettim nasıl böyle bir poz yakalamışım diye.
Bilinçli olmadı anlıyacağın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR