Ducato Akordion Camper

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan atiladi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 39
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,657

atiladi

Zirve
Yer
İstanbul
Ducato Akordion Camper, insan isteyince oluyor demekki..

Ducato Anime.gif

Etiketler

Ynt: Ducato Akordion Camper

Muhteşem bir fikir... Açılan bölüme teknik ekipman koyamayacağımızı, yalnızca yatak ya da oturma grubu olarak kullanılacağını düşünürsek belki de bu kadar uzatmaya bile gerek yok. Standart ducatoyu 1 - 1,5 m. uzatsak ne harikalar yaratılabileceğini tahmin edebilirsiniz. Araç ducato değil de renault master gibi görünüyor sanki.

ben kafamı karıştırmayayım, elimizin altında atölye yok...
kapının önünde olaz bu iş ;D ;D ;D

Bunları görünce ilk aklıma gelen şey "Nasıl TSE onayı alınr?" "TÜV den geçer mi?" gibi bildik sorular. Bana göre elimizde olan karavan en güzelidir.

orsaalabanda' Alıntı:
Standart ducatoyu 1 - 1,5 m. uzatsak ne harikalar yaratılabileceğini tahmin edebilirsiniz.
Cem aslında daha önce burada bir yerlerde uzatılmış ducatolardan söz etmiştik. Sanırım mayıstosböceği Bülent yazmıştı. Bu araçların uzunluğu 50-60 cm. fazla, ama bu bile yerleştirmede büyük rahatlık sağlar...

Atilla bey bugün bütün renault master'ları ducato görüyorsunuz
yukardaki araç eski kasa master

drares' Alıntı:
Cem aslında daha önce burada bir yerlerde uzatılmış ducatolardan söz etmiştik. Sanırım mayıstosböceği Bülent yazmıştı. Bu araçların uzunluğu 50-60 cm. fazla, ama bu bile yerleştirmede büyük rahatlık sağlar...

araba ararken rast gelmiş ve sizlere sormuştum, 2004 modeldi ve ruhsatta sorun olur diye vazgeçmiştik, sadece ruhsat açısından değil, araç çok yıpranmıştı, kısaca gözümüz yemedi

Cem'e katılıyorum 1.5 metre yeter hem yapımı daha kolay olur ne kadar uzun olursa o kadar zor bir işcilik anlamına geliyor,vallaha ben dellendim ;D aslında 2-3 kişi bir araya gelsek sanırım olur bu durumda Kemal (Seyyah34) abiyede ihtiyaç olacak Atilla abi malzeme araştırma Levent abi ahşap işleri Ferhat abi elektrik elektronik ben işin zımpara kısmı zira elimde çoğunlukla taşlama yaparken görüyorsunuz ;D Yaşar abi ben bunu böyle istiyorum diyecek ;D diretecek diğer abiler dostlarda uzaktan yardım fikir ve yönlendirme ve hafta sonu hep beraber toplanıp neyi nasıl yapabilirizi konuşur uygularız,proje ve tüv işini zaten kapalıyken götüreceğimiz için anlamaları mümkün değil topluykende kilitleri olur yolda açılıp uzama söz konusu olmaz,hadi abiler heyecanlandım birden yapalım ;D Avrupa'yı bile aşarız namımız yürür ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,830
Kayıtlı Üye Sayımız
166,934
Kaydolan Son Üyemiz
Yalnızadam

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR