Ynt: Duseldorf - Amstredam - Brugge - Paris - Frankfurt
Geziniizinn özellikle bisikletle olan Paris kısmı hele de güzel havada oluşu bende tekrar gitme isteği uyandırdı Şubatta ,üstelik ekstra turlara dünyanın parasını ödeyerek 4 günlüğüne gitmiştik.Sizin gibi ,Sacre Cour ,fotolarınızda görmedim ama Montmartre ,Eiffeel ,Sein nehri ,Luxemburg bahçeleri ve tabanlarımıza kuvvet bütün merkeze açılan sokakları arşınladık .Disneyland' de büyümemiş ruhlarımıza ilaç gibi geldi .Söz konusu çocuklar olunca hediyelikler için önemli bir miktar ayırdık ama havalimanında oğlum için aldığım işlemeli korsan tabancasına el koyulunca hayli üzüldüm .Bu yıl karavanızla gezimizde Mirabilandia'dan güzel bir tabanca alıp telefasini yaptım .
Amsterdam vizörünüzden çok güzel yansımış sayfanıza .Görmeyi istediğim şehirlerden biri .özellikle kanal turlarını ve malum lala bahçelerini meraktayım .Fotoğrafta gördüğüm midyeleri önceden kardeşim ille de Brüksel midyesi ye diye ısrarla tavsiye ettiği için denedim ,ama hiçbiri bizim boğazdaki deniz mahsüllerine benzemiyor .
İnsanları ,vitrinleri ,çiçekli balkon ve pencereleri ,lambaları ,metal yada demirden heykel yada büstleri ,,bisiklet parkları ve tarih kokan mimarileri ile her bir kare ayrı güzel ..Sadece görmekle kalmadık faydalı olabilecek bilgileride hafızamıza aldık .Teşekkürler