Duseldorf - Amstredam - Brugge - Paris - Frankfurt

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aydin7 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,216

Etiketler

Ynt: Duseldorf - Amstredam - Brugge - Paris - Frankfurt

paylaşım için teşekkürler

bıraz gec oldu ama ben tesekkur ederım:smiley:

gerçekten hızlı ve güzel bir gezi olmuş.. bu arada arabayı ne kadara kiraladığınızı öğrenebilirmiyiz ,birde modelini ..

gerçekten hızlı ve güzel bir gezi olmuş.. bu arada arabayı ne kadara kiraladığınızı öğrenebilirmiyiz ,birde modelini

oncelıkle yenı bır gezıden daha dun geldıgım ıcın gec gordum mesajınızı kusura bakmayın

aracı avısten kıraladım gıtmeden once

arac 3 aylık ford fıesta yaklasık 5000 kmde ıdı...yanı sıfır dıyebılırız) manuel vıtes...
duseldorf alıs frankfurt ıade seklınde toplam 180 euro odedım...

Geziniizinn özellikle bisikletle olan Paris kısmı hele de güzel havada oluşu bende tekrar gitme isteği uyandırdı Şubatta ,üstelik ekstra turlara dünyanın parasını ödeyerek 4 günlüğüne gitmiştik.Sizin gibi ,Sacre Cour ,fotolarınızda görmedim ama Montmartre ,Eiffeel ,Sein nehri ,Luxemburg bahçeleri ve tabanlarımıza kuvvet bütün merkeze açılan sokakları arşınladık .Disneyland' de büyümemiş ruhlarımıza ilaç gibi geldi .Söz konusu çocuklar olunca hediyelikler için önemli bir miktar ayırdık ama havalimanında oğlum için aldığım işlemeli korsan tabancasına el koyulunca hayli üzüldüm .Bu yıl karavanızla gezimizde Mirabilandia'dan güzel bir tabanca alıp telefasini yaptım .

Amsterdam vizörünüzden çok güzel yansımış sayfanıza .Görmeyi istediğim şehirlerden biri .özellikle kanal turlarını ve malum lala bahçelerini meraktayım .Fotoğrafta gördüğüm midyeleri önceden kardeşim ille de Brüksel midyesi ye diye ısrarla tavsiye ettiği için denedim ,ama hiçbiri bizim boğazdaki deniz mahsüllerine benzemiyor .

İnsanları ,vitrinleri ,çiçekli balkon ve pencereleri ,lambaları ,metal yada demirden heykel yada büstleri ,,bisiklet parkları ve tarih kokan mimarileri ile her bir kare ayrı güzel ..Sadece görmekle kalmadık faydalı olabilecek bilgileride hafızamıza aldık .Teşekkürler

Ebru hanım tesekkur ederım ...aslında bısıklet gezısını planlamamıstım ama hava guzel olup bısıklet kullanımınıda cok ıyı organıze ettıklerı ıcın cok ıyı oldu..benımde en etkılendıgım yer Parıs oldu...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.