geçmiş olsun çok üzüldüm.aynısı bende de var.hakkaten iğrenç bir durum.tek tesellin aracı 30 gün sonra bulman olmalı çünkü o zaman kaskodan aldığın para ile yenisini sıfırını alırsın aksi durumda daha önce bulunursa haşat bir araç almış olacaksın zaten kullanmaya hevesin bile olmayacak hangi bir yerini düzelteceksinki.
arkadaslar özellikle Ankara'da ikamet edenler , aksigorta da arkadaşım var bugün bir Duster daha çalınmış bu kadar kısa sürede 2 araç sigortacıların da dikkatini çekiyor . ya bir açığını buldular , yada Ankara'da birileri Duster topluyor , önlemlerinizi arttırın, başıma gelmez demeyin aman...
arkadaslar özellikle Ankara'da ikamet edenler , aksigorta da arkadaşım var bugün bir Duster daha çalınmış bu kadar kısa sürede 2 araç sigortacıların da dikkatini çekiyor . ya bir açığını buldular , yada Ankara'da birileri Duster topluyor , önlemlerinizi arttırın, başıma gelmez demeyin aman...
Geçenlerde servisteki arkadaşlar söylemişlerdi Mersin'de de bir kaç Duster'in ön kaputunu araklamışlar.. Allah korusun sabah bi bakıyosunuz araç var, motor kaputu yok..şaka gibi ??? ???
önlem almanıza sevindim herkese de tavsiyemdir bu kilitte onları kesmez ama uğraşmamak adına faydalı olur diye düşünüyorum. bu arada 26.gün ve bir gelişme yok ... bu saatten sonra kasko şirketi düşünsün
Geçenlerde servisteki arkadaşlar söylemişlerdi Mersin'de de bir kaç Duster'in ön kaputunu araklamışlar.. Allah korusun sabah bi bakıyosunuz araç var, motor kaputu yok..şaka gibi ??? ???
Araba 30 gün bulunamama süresini doldurdu ve yasal prosedürler bitti. Kasko Aksigorta sağolsun hiç uğraştırmadı. 48.800 para veriyor anlaştık. Yeniden aranıza katılacağım . Hemen alsam mı makyajlı modeli mi beklesem kararsızım.
Merhaba ,cok gecmis olsun.Bence bir an once alin, Turkiye ye makyajli modelin gelmesi kolay gibi gorunmuyor.Turkiye maalesef bircok otomotiv sirketinin stok eritme merkezi, bu nedenle pek umutlu degilim.Hayirlisi olur insallah.
Araba 30 gün bulunamama süresini doldurdu ve yasal prosedürler bitti. Kasko Aksigorta sağolsun hiç uğraştırmadı. 48.800 para veriyor anlaştık. Yeniden aranıza katılacağım . Hemen alsam mı makyajlı modeli mi beklesem kararsızım.