Efsane FJ40-Bu Kadar Temizi Zor Bulunur

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Bakkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 153
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,483

Etiketler
Ynt: Efsane FJ40-Bu Kadar Temizi Zor Bulunur

rehabey bu aracın motoru nedir acaba bi arkadaş bu arabalardaki motorun farklı olduğunu söyledi ve çok gürültülü olduğunu söyledi doğrumu acaba içindeki gürültü çokmu birde ankaradan arkadaş mail atmış sahibinden com a ancak açıkcası o araç masraflı senin canavarda aklım bu olmassa kapatıcam bu mevzuyu hiç almicam bişey

RehaBey demişsiniz ama üstüme alınıp cevap veriyorum.

Bu aracın motoru 4,2 Lt. 6 silindirli benzinli bir motor. Gürültülü demenin bir ölçüsü yok. Kime göre, neyegöre gürültülü. Bi kere FJ40 ın konsepti çok farklı. Bu araç savaşlarda, orduda, dağlarda, çöllerde kullanılmış bir araç. Bunun için de, aracın içinde lüks kaplama parçası, uçak kokpiti gibi şeyleri yok. Herşey mekanik ve basit.Bu sebeplede mümkün olduğunca sağlam ve uzun ömürlü ayrıca tamiri kolay. Bu avantajların yanında dezavantaj olarak sert ve gürültülü olabilir.
FJ40 tamamiyle arazi için düşünülmüş bir araçtır. Konforlu olduğu söylenemez. Ben bu aracı arazide kullanmak için almıştım ve amacı budur bana göre. Sert bir araçtır çünkü sağlamlığı bunu gerektiriyor. Karşılaştırma yaparken bunları dikkate almanız gerekiyor. Elmayla armutu karşılaştırmayın ve bu tarz ölçüsüz değerlendirmelere dikkat edin.

Ne istediğinizi düşünün ve buna göre araç seçin.

abi pardon ya burda hem işle güçle uğraşıyorum hemde aklıma takıla bişey on soruyorum çok pardon tmm dır abi bu son mesajım dı zaten herşey için çok teşekkür ederim sizide meşgul ettik kolay gelsin

Yoo rica ederim yine sorularınız olursa yardımcı olmaya çalışırım.

Sahibinden.com uzerinden gonderdiginiz mesaja da cevap yazmistim, burdan da belirteyim, sizin teklif ettiginiz fiyata satmayi dusunmuyorum. Eger Toyota alinacaksa bunun bir bedeli var, odenen bedelinde karsiligi var.

Ayrica samimi dusuncem;
Eger imkaniniz varsa Burak`in arabayi almak icin sartlarinizi zorlayin. Hem hicbirsey yapmadan keyifle binersiniz hemde ileride satmak isterseniz, arac orjinal oldugundan kolay satarsiniz.
Ben bu 2 arac arasinda kalsaydim Burak`in aracini tercih ederdim.

Sedatcım selam,
Türkiye de misin? Bayadır gözükmüyordun.

abi valla arkadaşlada mail leştik valla birazdaha para biriktrip birazdaha araştırma yapmaya karar verdim özellikle sizin arabanızı çok beğendim ama dediğiniz gibi arada çok fark var o yüzden bekleyip daha sağlıklı kara vermem gerek galiba imkanlar dahilinde ama burdan size yazıp bilgiler ala bilirim sanırım belki daha ufak bi araç fiyat anlamında da daha uygun bi araç da olabilir serkan arkadaşın aracı da mutlaka çok güzeldir ama yinede ilşleme ihtiyacı var gibi görünüyo bu da yine maliyet neyse abi dediğim gibi birazdaha zamana ihtiyaç var tekrar görüşmek üzere iyi akşamlar

Bakkan' Alıntı:
Sedatcım selam,
Türkiye de misin? Bayadır gözükmüyordun.

Burakcim izinde olunca bilgisayara dokunmak istemiyorum, o nedenle siteye de girmemistim. Libyaya dondum bugun 3. gunum

Böyle güzel bir aracın halen neden satılmadığını anlamak zor.
Şimdi bazıları diyecekki arkadaş dayanışması için yazıldı bu laf. Ama öyle değil, gerçektende aransa bulunmaz bu km de orjinal araç.

Sedatcım sanırım bunu sadece biz biliyoruz

Benle alakası var mı? ;D

umutcelikel' Alıntı:
Satılığa çıkarırsam bakarızzzz ;D
Aklıma bişi geldi de ondan güldümmm ;D ;D ;D Senle alakası yok ;D ;D ;D ;D