zeko' Alıntı:rehabey bu aracın motoru nedir acaba bi arkadaş bu arabalardaki motorun farklı olduğunu söyledi ve çok gürültülü olduğunu söyledi doğrumu acaba içindeki gürültü çokmu birde ankaradan arkadaş mail atmış sahibinden com a ancak açıkcası o araç masraflı senin canavarda aklım bu olmassa kapatıcam bu mevzuyu hiç almicam bişey
zeko' Alıntı:abi pardon ya burda hem işle güçle uğraşıyorum hemde aklıma takıla bişey on soruyorum çok pardon tmm dır abi bu son mesajım dı zaten herşey için çok teşekkür ederim sizide meşgul ettik kolay gelsin
zeko' Alıntı:rehabey bu aracın motoru nedir acaba bi arkadaş bu arabalardaki motorun farklı olduğunu söyledi ve çok gürültülü olduğunu söyledi doğrumu acaba içindeki gürültü çokmu birde ankaradan arkadaş mail atmış sahibinden com a ancak açıkcası o araç masraflı senin canavarda aklım bu olmassa kapatıcam bu mevzuyu hiç almicam bişey
hsbasar' Alıntı:Sahibinden.com uzerinden gonderdiginiz mesaja da cevap yazmistim, burdan da belirteyim, sizin teklif ettiginiz fiyata satmayi dusunmuyorum. Eger Toyota alinacaksa bunun bir bedeli var, odenen bedelinde karsiligi var.
Ayrica samimi dusuncem;
Eger imkaniniz varsa Burak`in arabayi almak icin sartlarinizi zorlayin. Hem hicbirsey yapmadan keyifle binersiniz hemde ileride satmak isterseniz, arac orjinal oldugundan kolay satarsiniz.
Ben bu 2 arac arasinda kalsaydim Burak`in aracini tercih ederdim.
Bakkan' Alıntı:Sedatcım selam,
Türkiye de misin? Bayadır gözükmüyordun.
hsbasar' Alıntı:Böyle güzel bir aracın halen neden satılmadığını anlamak zor.
Şimdi bazıları diyecekki arkadaş dayanışması için yazıldı bu laf. Ama öyle değil, gerçektende aransa bulunmaz bu km de orjinal araç.![]()
;D ;D ;D ;D ;D ;DBakkan' Alıntı:Sedatcım sanırım bunu sadece biz biliyoruz![]()
![]()
Bakkan' Alıntı:Sedatcım sanırım bunu sadece biz biliyoruz![]()
![]()
umutcelikel' Alıntı:;D ;D ;D ;D ;D ;D
Satılığa çıkarırsam bakarızzzz ;Dhsbasar' Alıntı:Mutlaka vardır bizden başka bilenlerde
Sen niye gülüyorsun, senin aracında değerini bilen çıkmadı diyemi ;D
umutcelikel' Alıntı:Satılığa çıkarırsam bakarızzzz ;D
Aklıma bişi geldi de ondan güldümmm ;D ;D ;D Senle alakası yok ;D ;D ;D ;D