<div class="bbWrapper"><b>Ynt: "eg Kırım" Dik Pop-up (atiladi)</b><br />
<br />
Herkese tekrar teşekkür ederim..Sağlıklı olmak çok önemli...<br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="omnitemporal" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
omnitemporal' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Geçmiş olsun, kolay gelsin Atilla abi,sahibindende Konya'da bir tranporter karavan var,ilk yaptığın gibi pop-up ona uygulanabilir mi,enlemesine yatak kaldırılıp,içine wc-duş eklense nasıl olur?uygulansa üst yatakla tavan arası kaç cm olur?
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Murat, benim yaptığım üçgen pop-up tabiki her araca uygulanabilir, fakat önemli bir nokta gözen kaçırılmamalı, ben pop-up'ı ducato gibi yüksek bir araca montajlayacağım nitelikde yaptım, araç zaten çok yüksek olduğu için pop-up kapalı konumda iken, bütünü ile görünmeyecek, biz sadece pop-up'ın yan alüminyumunun 13 cm'inin 10 cm kadarını görebileceğiz, oysa transporter gibi alçak tavanlı bir araçda, insan göz seviyesi nerede ise pop-up'ın tamamını görecek, durum böyle olunca trasportere daha estetik bir pop-up yapmak gerekebilir diye düşünüyorum, benim yaptığım gibi home made bir pop-up transporterda göze rahatsız edici gelebilir...Üçgen pop-up'ın kasa ölçüsü 260 X 135 cm, yatak ölçüsü 200 X 125 cm, çıkış tüneli 50 X 90 cm, ön kısımda yüksekliği 142 cm, bu ölçüler keyifli bir yatak için ideal ölçüler..</div>