bahcivankurt
Kamp III
Ynt: Ekolojik ve Ucuz Bir Ev İçin Fikirleriniz?
siz gelirseniz evet
siz gelirseniz evet

daha ne olsun güzel kardeşim. benimkine göre çiflik sayılırbahcivankurt' Alıntı:orhan abi çok bişey yok,küçük bir bahçe ama 90 ağaç 30 asmam var.çeşit olarakda 13 çeşit meyve 10 çeşit üzümüm var okadarcık ;D
merhaba bir süre kısa kısa mesajlara bakabiliyordum ,fazla mesaj yazamadım ,ondan olsa gerek,herhangi bir sorun yok özayın evini takip etmeye çalışıyorum,istediğin hayatı yaşamak ,senin elinde ,emekli olmanada gerek yok bir asos turu vardı tarihi tam hatırlayamıyorum ,katılacakmısın ,ben katılamıyorum.(özaycım özür)lizz' Alıntı:İnsanın dilediiği bir hayatı yaşaması için illaki emekli olması gerekiyor bizim ülkede.Ne istediğim yerde,ne istediğim gibi bir evde ne de aileme yakın yaşamıyorum ve daha neler neler...İstediklerimin hepsini değilse bile bir kısmını yapabilecek düzeye geldiğimde ise yapacak halim kalmamış olacak sanırım,tabi o da hala yaşıyorsam ???
Bu arada Orhan Bey,sanki bir süredir ortalıklarda yoktunuz ya da karşılaşmadık..Bir sorun yok umarım![]()
lizz' Alıntı:Cevap yazarken net gitti,yazamadım.O geziye gidemiyorum ama emekli olmuş olsaydım gidebilirdim ;D ;D Malum iş,emekli olmana gerek yok diyorsunuz ama olmayınca da bişiy yapılamıyor ne yazık ki ;D ;D
o geziye gidememe sebebin mutlaka geçerlidir,diğer mesajlarından anladığım kadarı ile şartları pek zorladığınızı düşünmüyorum ,iki gün kendinize ayıra bilmek zor olmasa gerek ,bende emekli değilim ,sorumluluklarım vs vs var fakat gerekeni'de yaptığımı düşünüyorum![]()
ORHANBIYIKLI' Alıntı:o geziye gidememe sebebin mutlaka geçerlidir,diğer mesajlarından anladığım kadarı ile şartları pek zorladığınızı düşünmüyorum ,iki gün kendinize ayıra bilmek zor olmasa gerek ,bende emekli değilim ,sorumluluklarım vs vs var fakat gerekeni'de yaptığımı düşünüyorum![]()
Teşekkür ederim dilekleriniz için.Konuyu genelden özele indirgemek istemediğim bu konuda :-X :-X :-X dudaklarım mühürbahcivankurt' Alıntı:lizz öncelikle şunu ifade etmek isterimki mümkün olduğunca doğal bir ortam olacak ve tahta kaşık,toprak ve bakır kap kacak kullanacağım.tayin isteme olayı yok ben malulen emekli oldum ve trakyayı çok seviyorum o yüzden oraya yerleşmek istyrm.burda kendi işimi yapıyordum ama patronla limoniyiz (annem oluyorda)o yuüzden buralardan gitmek istyrm.insan emekliolmadan da hayallerini yaşayabilir yeterki siz isteyin.içinizdeki yaşam sevincini ve neşenizi hiç kaybetmeyin.