elektronik ateşleme

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MOBİDİK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,842

MOBİDİK

çamurun tadına bakmak lazım..
Yer
izmir
arkadaşlar bir konuda bilgilerinize ve deneyimlerinize ihtiyacım var.toyota 87 mod.Lc fj 73 aracım var.haliyle platinli olduğu için her an meme yapma olasılığı var.bunu elektronik ateşlemeye çevirmek istiyorum.aklıma ilk gelen hiyalüksün 6 silindir benzinli sistemini takmak oldu.bunu yada benzerini yapan bir arkadaş oldumu?yardımlarınıza şimdiden teşekkürler..[attachment=1]

toyota 004.jpg

toyota 004.jpg

toyota 005.jpg

toyota 006.jpg

toyota 008.jpg

Etiketler

Ynt: elektronik ateşleme

evedilaz' Alıntı:
motor sizde 2f mi 3 f mi acaba
baktım. 3f 4000 motor .6 silindir. benzinli.1750 kg.resimlerin tamamını az önce toyota landcruıser bölümüne koydum.önde ve arkada 6 şar makas var. dolayısıyla çok sert.zıplatıp duruyor.hidrolik direksiyon olmasına rağmen çok sert.lastikler genil belki ondan olabilir.önde diff var ama ortada ve arkada varmı bilmiyorum.azçok anlamama rağmen hangisi nerde ne zaman devreye sokulcak emin değilim.tşkr.

Ynt: elektronik ateşleme

MOBİDİK' Alıntı:
arkadaşlar bir konuda bilgilerinize ve deneyimlerinize ihtiyacım var.toyota 87 mod.Lc fj 73 aracım var.haliyle platinli olduğu için her an meme yapma olasılığı var.bunu elektronik ateşlemeye çevirmek istiyorum.aklıma ilk gelen hiyalüksün 6 silindir benzinli sistemini takmak oldu.bunu yada benzerini yapan bir arkadaş oldumu?yardımlarınıza şimdiden teşekkürler..[attachment=1]
hiç cevap gelmediğine göre kimsenin bu konuda bilgisi yok galiba???

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,965
Kaydolan Son Üyemiz
adilomim

Çevrimiçi üyeler