Emniyet Şeridi İhlalleri (İstanbul)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan repro Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,627

repro

kEREM
Yer
İstanbul
Merhaba, Emniyet şeridini ihlal eden araçların plakaları net okunabilecek şekilde, kesintisiz emniyet şeridi çizgiside gözüken bir fotoprafını çekip, konumunu yazıp emniyetseridi34@gmail.com adresine mail atmanız yeterli. Araçlar www.emniyetseridi34.com da teşhir edilecek ve emniyete maille ihbar edilecek, bu konuda yardımcı olmak isteyen arkadaşlara direk ihbar girebilecekleri hesapta açabilirim. [/size][/size][/color][/size][/size]

Etiketler
Ynt: Emniyet Şeridi İhlalleri (İstanbul)

Selam
keska aynı hassasiyeti devletimiz de gösterse.. O kadar, EDS vs. var ama herkes güzel bir şekilde kullandığına göre ...... kazasız günler dilerim, reha

Güzel bir düşünce pekii ihbar edince bu plakalara ceza kesiliyormu?
Asıl bence en önemli sorunların başında kaldırım işgalleri alıyor,Birçok araç sahibi sanki kendileri kaldırımlarda hiç yürümemişcesine araçlarını kaldırımlara bırakıyor,Kaldırımlarımızın genişliğide malum ??? ,Asıl bunun için bir site yapılmalı,en az 100 fotom garanti...

Tabiiki ceza kesmek onların içi,ama bunu gözle görüp emin olmak gerekmezmi,yada size geri dönüş yapılıyormu.
Böyle şeyler arkadaşlar arası şaka yollu yada düşmanca tavır sergilenen birine karşı art niyetli olarakta yapılabilir,sonuçta bir fotoğraf ve devletin özel birimi tarafından karelenmemiş,plakası ile de bilgisayar ortamında anlaşılamayacak şekilde oynanabilir..

Sakın yanlış anlaşılmasın bugüne kadar arıza dahilinde bile emniyet şeridini kullanmamaya çalıştım,bu şeritte dolaşan düşüncesiz kişileri de savunmuyorum hatta kınıyorum,fakat bunlara kesin olarak ceza kesiliyormu merak ettim doğrusu...

niyet meselesi, fotolarda manipülasyon yapılması durumunda fakretme ihtimalim çok yüksek mesleğim geregi, aynı zamanda eğer o on arada değilseniz itiraz edebilirsiniz bu tip cazalara, yengeme tekirdağdan radar cezası geldi, oysaki o hiç gitmedi ve araç rengi ve modeli tutmuyordu, bunuda devlet birimi yapmıştı :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR