<div class="bbWrapper"><b>Ynt: En Kullanışlı Ve Sağlam Çift Kabin Hangisidir</b><br />
<br />
2005 tata telcoline 2.0l 4*4<br />
2006 nissan country 2.5l 4*4<br />
2008 ford xlt thunder 3.0l 4*4<br />
2007 toyota hılux 2.5l 4*4<br />
2007 ısuzu d max 3.0l 4*4 AT<br />
<br />
<br />
Yukardaki araçların tata hariç tamamı ile yoğun ve yüklü olarak şehirler arası yolculuklar yaptım (haftada 3000km) ve hiçbiri ile yolda bir sorun yaşamadım. Şimdi burda uzun uzun anlatmaya gerek görmüyorum arabaları ancak çok kısa birkaç tecrübemi paylaşayım ilk pickup'ım tata idi ve aldıktan bir hafta sonra trakya ya giderken kınalı otoban'da kar'a yakalandık ve durmadan yolda işimizi bitirip bir gün rotarlı (yol kapandı arkamızdan) işimizi tamamladık ve 4*4'de bir başka oluyor yahu diye espriler yapıp havaya girmiştik ve daha sonra arabanın karesörü'nün çok arken dahıldığını farkedince hemen satıp görüntüsü ile beni etkileyen nissan'ı aldım ancak içi'nin bu kadar beni hayal kırıklığına uğratacağını hiç sanmazdım.(takırtılar,türlü türlü sesler, motor sesi, rüzgar sesi, üç tane kapaklı saklama gözü var üçünün'de bir ay sonra kapaklarının dilleri kırıldı, plastik aksamı'nın anormal zayıflığı, arka koltuklara kimsenin oturamaması, otursada inememesi) birkaç problem ile(ön iki otomatik aksları'nın değişmesi, sağ on porya bilyası, intercool radyatörü ve yağ verdiği için turbo bakımı) ve birde anormal parça fiyatları ile satıp ford'a ordan da biraz daha ekonomik durumumun düzelmesi ile şu anda ikisini de kullandığım önce toyota ve ısuzu ya geçtim.<br />
Yani çok tecrübesiz biri değilim ve l200,ssanyong gibi araçlara sahip samimi arkadaşlarım var ve kısa süreli de olsa kullandım bu arabaları ve gerçekten sınıfı'nın en iyi iki aracına bindiğimi düşünüyorum ve sayın Sabri bey ben size katılıyorum, gerçekten şartlara göre alınabilecek en iyi pickup'ı almışsınız yanlız size tavsiyem olurda bir gün 1 ton'luk bir yükünüz olur ve otoyolda 200 km süret ile gitmek isterseniz akarsu köprülerinde yavaşlamanızı şiddetle tavsiye ediyorum aksi durumda şasenizde düzeltilemeyecek sorunlar olacaktır ki zaten aracınız 1 ton yükü kabul etmeyecek etse de o süratlere çıkamayacaktır. Size tavsiyem anladığım kadarı ile ekonomik durumunuz iyi size pickup olarak kesinlikle sırası ile toyota,ısuzu,mıtsubıshı tavsiye ederim, eğer siz illa hayır ssanyong diyorsanız dün piyasaya çıkan yeni burunlu olan ile değiştirin (zaten sadece şehir içi kullanıyorsanız en iyi aracı kullanıyorsunuz) saygılar sunuyorum</div>