sendeki motosiklet benim ufuk ve aykut arkadaşıma tavsiye ettigim motosiklet yani enduro motosikletle gidilecek yerler altlarındaki motorlarla zor olur .murat senide aramızda görmekden mutluluk duyarız ne zaman istersen gel gezelim
hahahah doğru yolda olsaydım,gezenbilirde olmazdım unutmayın logomuz,yoldan çıkanların yeri.dağda kırda bayırda denizde arazide şimdi söyleyin yol bunun neresinde.
herkezin bayramı mubarek olsun bu arada.
hahahah doğru yolda olsaydım,gezenbilirde olmazdım unutmayın logomuz,yoldan çıkanların yeri.dağda kırda bayırda denizde arazide şimdi söyleyin yol bunun neresinde.
herkezin bayramı mubarek olsun bu arada.
şöyle söyleyim yolun olmadıgı yer bizim için en dogru yoldur yani seni kalbinin götürdügü yer.biz asfalta yol yol demiyoruz toprak kokusunu hissedemeyecegin yerdeysen yanlış yoldasın demektir ;D
şöyle söyleyim yolun olmadıgı yer bizim için en dogru yoldur yani seni kalbinin götürdügü yer.biz asfalta yol yol demiyoruz toprak kokusunu hissedemeyecegin yerdeysen yanlış yoldasın demektir ;D
a.slm lar bende aslında bir gezi yapsak diyordum enduro tadında ve jeep lerle ortaklaşa yer olarakda belgırat .isteyen motoruyla yada jeeplerde yeri olan ve motoru uygun olmayan arkadaşları artı foto çekecek olan arkadaşları alırlarsa . bu yılın en güzel endurosunu yaşayabiliriz ve burdanda yaşatabiliriz diye düşünüyorum .fakat böyle bir girişimi ben yapamam ancak ön ayak olurum ve gelirim gerisi hepimizin birlik ve istekleri dogrultusunda gelişir ve gün belirlenir belgırat enduroya varmısınız
burası hareketlenmiş bayağı bayramcım nasılsın,muratada belirttim 29 ekimde bir araya gelelim dedim senle zaten beraber sayılırız .birde bende 125 kanuni vardı trabzonda yaylalarda gezmiştim ona bir enduro lastiği takacam araziye girmae için ne dersin.
uygun enduro lastiginden bol ne var lastik çok atatürk sanayi sitesinde süleyman memnunun dükkanı var enduro adına ne ararsan var artı sirkecidende alabilirsin . sen gel senle enduro yapalım.bu pazar çiftalandayım
Ben MITAS marka lastik kullanıyorum Yerli değil ama Çekoslavak malı. Oldukça güzel. Benim kullandıklarım biraz sert gibi gözükmesine rağmen yol tutuşu gayet iyi. Birkaçkere RACING'çiler gibi virajda yatmak zorunda kaldım, 2 kere de sert fren yapmak zorunda kaldım banamısın demedi. Fiyatları da gayet iyi bildiğim kadarıyla. Çin lastiği alacağımıza bu lastikleri tercih ederim. Öteki markaları alacak kadar daha büyümedim.