Endurocu Nerede Ben Orada

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan endurocu58 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,789
Ynt: Endurocu Nerede Ben Orada

kuroscu' Alıntı:
aslında sizler motosikletinizi alsanız sizleri mükemmel yerlerede getirecem ..fakat sizlerinde motor sahibi olmanız şart

Ufuk abi.. Kurosçu arkadaş diyor ki. Fakat sizlerin de motor sahibi olmanı gerekiyor diyor... Bizim motorlarla oralara gidilmiyor mu acep :p

Murat VURAL
KOCAELI

MuratVURAL.jpg

Etiketler

mrtvural' Alıntı:
Ufuk abi.. Kurosçu arkadaş diyor ki. Fakat sizlerin de motor sahibi olmanı gerekiyor diyor... Bizim motorlarla oralara gidilmiyor mu acep :p

Murat VURAL
KOCAELI
yok o bana ve bir arkadaşım daha var ona diyor seninkine laf etmez zaten. :smiley:

mrtvural' Alıntı:

Murat VURAL
KOCAELI

sendeki motosiklet benim ufuk ve aykut arkadaşıma tavsiye ettigim motosiklet yani enduro motosikletle gidilecek yerler altlarındaki motorlarla zor olur .murat senide aramızda görmekden mutluluk duyarız ne zaman istersen gel gezelim :smiley:

Mevzu anlaşılmıştır, Yanlış anlamadan dolayı özür dilerim.

Ufuk abimin olduğu bütün projelere varım.. Kurosçu arkadaşım. Merak etme Ufuk abimiz yakında doğru yolu bulacak. :p

Hepinizin Bayramı Mubarek Olsun
Murat VURAL
KOCAELI

mrtvural' Alıntı:
Mevzu anlaşılmıştır, Yanlış anlamadan dolayı özür dilerim.

Ufuk abimin olduğu bütün projelere varım.. Kurosçu arkadaşım. Merak etme Ufuk abimiz yakında doğru yolu bulacak. :p

Hepinizin Bayramı Mubarek Olsun
Murat VURAL
KOCAELI

bende dogru yolu bulacagına eminim murat .bu arada ramazan bayramınız mubarek olsun .tüm dostların bayramını kutlarım herkese iyi bayramlar :smiley:

kuroscu' Alıntı:
bende dogru yolu bulacagına eminim murat .bu arada ramazan bayramınız mubarek olsun .tüm dostların bayramını kutlarım herkese iyi bayramlar :smiley:
hahahah doğru yolda olsaydım,gezenbilirde olmazdım unutmayın logomuz,yoldan çıkanların yeri.dağda kırda bayırda denizde arazide şimdi söyleyin yol bunun neresinde. ;) ;)
herkezin bayramı mubarek olsun bu arada.

UFUKK' Alıntı:
hahahah doğru yolda olsaydım,gezenbilirde olmazdım unutmayın logomuz,yoldan çıkanların yeri.dağda kırda bayırda denizde arazide şimdi söyleyin yol bunun neresinde. ;) ;)
herkezin bayramı mubarek olsun bu arada.

şöyle söyleyim yolun olmadıgı yer bizim için en dogru yoldur yani seni kalbinin götürdügü yer.biz asfalta yol yol demiyoruz toprak kokusunu hissedemeyecegin yerdeysen yanlış yoldasın demektir ;D

kuroscu' Alıntı:
şöyle söyleyim yolun olmadıgı yer bizim için en dogru yoldur yani seni kalbinin götürdügü yer.biz asfalta yol yol demiyoruz toprak kokusunu hissedemeyecegin yerdeysen yanlış yoldasın demektir ;D
aynen bayramcım doğru dersin katılıyorum.bu sırada iyi bayramlar.

Selamlar Dostlar..

Nerde bu ENDUROCU'lar yaaa.. 2 gün ortadan kayboldum bu sayfa sessiz kalmış, herkes dağılmış sağa-sola..

Bütün ENDUROCU'lar ve ENDURO aşkı ile yanıp kavrulanlar ateşin etrafına toplansın hemen. Bu sayfayı susturmamamız gerekiyor.

Sevgiler selamlar
Murat VURAL
KOCAELI

mrtvural' Alıntı:
Selamlar Dostlar..

Nerde bu ENDUROCU'lar yaaa.. 2 gün ortadan kayboldum bu sayfa sessiz kalmış, herkes dağılmış sağa-sola..

Bütün ENDUROCU'lar ve ENDURO aşkı ile yanıp kavrulanlar ateşin etrafına toplansın hemen. Bu sayfayı susturmamamız gerekiyor.

Sevgiler selamlar
Murat VURAL
KOCAELI

a.slm lar bende aslında bir gezi yapsak diyordum enduro tadında ve jeep lerle ortaklaşa yer olarakda belgırat .isteyen motoruyla yada jeeplerde yeri olan ve motoru uygun olmayan arkadaşları artı foto çekecek olan arkadaşları alırlarsa . bu yılın en güzel endurosunu yaşayabiliriz ve burdanda yaşatabiliriz diye düşünüyorum .fakat böyle bir girişimi ben yapamam ancak ön ayak olurum ve gelirim gerisi hepimizin birlik ve istekleri dogrultusunda gelişir ve gün belirlenir belgırat enduroya varmısınız :smiley:

burası hareketlenmiş bayağı bayramcım nasılsın,muratada belirttim 29 ekimde bir araya gelelim dedim senle zaten beraber sayılırız .birde bende 125 kanuni vardı trabzonda yaylalarda gezmiştim ona bir enduro lastiği takacam araziye girmae için ne dersin.

kuroscu' Alıntı:
zaten ben lafı dolaylı yollardan ufuga yansıttım .daha öncedende kendisine bu konuyu açmıştım burdan hatırlatayım dedim ;D
Bayram uygun bir enduro lastiği bulayım bu kış seninleyim. ;) ;D

uygun enduro lastiginden bol ne var lastik çok atatürk sanayi sitesinde süleyman memnunun dükkanı var enduro adına ne ararsan var artı sirkecidende alabilirsin . sen gel senle enduro yapalım.bu pazar çiftalandayım

Selamlar Dostlar..

Ben MITAS marka lastik kullanıyorum Yerli değil ama Çekoslavak malı. Oldukça güzel. Benim kullandıklarım biraz sert gibi gözükmesine rağmen yol tutuşu gayet iyi. Birkaçkere RACING'çiler gibi virajda yatmak zorunda kaldım, 2 kere de sert fren yapmak zorunda kaldım banamısın demedi. Fiyatları da gayet iyi bildiğim kadarıyla. Çin lastiği alacağımıza bu lastikleri tercih ederim. Öteki markaları alacak kadar daha büyümedim.

Ekte kullandığım lastikler.

http://www.mitas.cz

e-08frontd.jpg

e-08reard.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,030
Kayıtlı Üye Sayımız
166,773
Kaydolan Son Üyemiz
Empecese

SON KONULAR

Geri