youngsun
Zirve
Ynt: ESP ve ASR şart mı??
Ben de ceratodan sonra Dusterı ilk kullandığımda yol tutuşuna çok şaşırmıştım. Cidden beklentilerin üzerinde bir yol tutuşu var. Ama ani yön deişikliklerinde değil. Nomal virajlı yollarda güzel.
Hassey' Alıntı:Bu arada arkadaşlar siyah duster 4x2,yani esp zaten yok. İsteğe bağlı bile yok.
Naçizane kendi tecrübelerimi aktarayım.Bilen bilir mersin-alanya sahil yolu,bol viraj,olabildiğince kötü yol koşulları ve yapım hataları,yüksek ağırlık merkezine rağmen yol tutuşu kesinlikle beni çok şaşırtacak düzeyde iyi.Tabi aracı limitlerine zorlarsanız ki bu hangi araç olursa olsun (buna ferrari-porche gibi süper spor araçlar da dahil) fizik yasalarına karşı gelemez.
Dusterle ilk uzun yolculuğumu bu sahil yolunda gerçekleştirdiğimde, önümdeki çoğu aracı rahatlıkla solladığımı ''otomobilleri'' söyleyebilirim.
Bunun sebebi aracın oldukça geniş aks aralığı ve tekerleklerin adeta bir go-kart gibi köşelere çok yakın yerleştirilmesidir. Zaten aracı yaklaşma ve uzaklaşma açılarının çok başarılı olmasının altında da lastiklerın bu konumu yatmaktadır.
Saygılarımla...
Ben de ceratodan sonra Dusterı ilk kullandığımda yol tutuşuna çok şaşırmıştım. Cidden beklentilerin üzerinde bir yol tutuşu var. Ama ani yön deişikliklerinde değil. Nomal virajlı yollarda güzel.