Evde Off-Road Muhabbeti - Şile Keşif Gezisi (17-18 Kasım 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MK51 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 95
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,184

MK51

Zirve
Yer
Istanbul
Bu haftasonu için arkadaşlarımızın çoğu mazeretli idi... Cumartesi öğleden sonra görüştüğüm, aracı bakımda olan Uğur, odun almak için Şile'de olduğunu, gece kalacağını söyledi ve beni davet etti. Hakan (hural) ile beraber tek araçla yola çıktık. Şile iskelede balık ziyafeti, Uğur'un evinde şömine başı muhabbeti, ardından "4 wheel & off-road - Ultimate Adventure Classics" dvd'sini "ahh", "off", "vay anasını" nidaları atarak izlerken Recep arkadaşımızdan gelen telefonla, 3 araç (Recep+Ömer, Neriman+Mustafa, Suat) Pazar sabahı Şile'ye geleceklerini öğrendik. Bizden mutlusu yoktu; bu hafta da boş geçmeyecekti... 4 araç off-road yapabilecektik.
Sabah, gelen arkadaşlarla buluştuk ve kahvaltı sonrası Uğur'un odun işini halletmek için Teke/Ağva yönüne doğru 8-10 km yol aldık.
Etap 1: Odunların yüklenmesini beklerken, vakit geçsin diye girdiğimiz 200-300 m.lik bir etaptan çıkmamız yaklaşık 3 saat sürdü.
Etap 2: Uğur'un bize daha önce sözünü ettiği fakat "sıkı geçen ilk etap" sonrası fazla çamur bulamayacağımızı, çok hafif kalacağını ve bizi mutlu etmeyeceğini düşündüğü, Teke/Ağva'ya giden sahil yolu üzerindeki ikinci etabımız ise gerçek bir çamur deryası çıktı.
Diyebilirim ki sezonun en bol çamurlu 3-4 km'lik etabını, fazla dik iniş-çıkışı olmamasına rağmen yaklaşık 5 saatte geçtik.
Hatırlayamadığım köy isimleri ve etap detaylarını vermeyi, o yöreyi iyi bilen Uğur arkadaşımıza bırakıyorum. Fotoğraflar da Hakan'dan...
Haftasonuna katılan tüm arkadaşlara ve konukseverliği için Uğur'a teşekkür ediyorum.

Etiketler
Evde Off Road Muhabbeti - Şile 17-18 Kasım 2007

Asıl sizler beni sıkıntıdan kurtardığınız için teşekkür ederim..Hafta sonunu jeep siz geçirmek gerçekten büyük bir boşluk :smiley: Hem sıkıcı olan odun tedarik işimi köyden halletmiş hemde sizin araçlarda off_road yapmış oldum..

Mustafa abinin 1.etap dediği..Ben kamyonete odun doldururken yaptıkları sıkı off-road Şile/Yeniköy at çifliği mevkisi...

2.si ise benim işim bittikten sonra, aslında çok sıkı sayılabilecek(önce onları korkutmadım :D ) Güvercinlik_Kabakoz etabı...(Askeriyenin atış alanının altından denize paralel Kabakoz orman yolu)

Hepimiz perperişan ve çamur ;D ... Tekrar teşekkürler..

Ynt: Evde Off Road Muhabbeti - Şile 17-18 Kasım 2007

değerli güzel insanlar gerçekten çokgüzel bir gündü hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
aracımıda bu arada test etmiş oldum mükemmeldi.

Kemerburgaz530.jpg

Şile sahilinden bir kaç kare..

Kemerburgaz354.jpg

Kemerburgaz355.jpg

Kemerburgaz356.jpg

Kemerburgaz357.jpg

Kemerburgaz358.jpg

Odun mevzuuna el atmak için yola koyulma.. Ve tabiatın muhteşem renkleri..

Kemerburgaz364.jpg

Kemerburgaz361.jpg

Kemerburgaz367-1.jpg

Kemerburgaz370.jpg

Kemerburgaz375.jpg

Kemerburgaz377.jpg

20 dakikada çıkmak için girilen, 3 saat boyu keyfedilen etaba giriş..

Kemerburgaz380.jpg

Kemerburgaz381.jpg

Kemerburgaz383.jpg

Kemerburgaz386.jpg

Kemerburgaz387.jpg

Kemerburgaz388.jpg

Kemerburgaz389.jpg

Kemerburgaz390.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler