KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Fatih, Kartepe'de olan bizim buradakinden çok daha fazla, biz Ankara'da azıcık kar görsek hemen coşuyoruz, umarım İstanbul'a da en kısa zamanda bol bol yağar
Arkadaşlar çok güzel bir gezi olmuş. Bizimle de paylaştığınız için teşekkürler.
Ben de 1 Ocakta oradaydım. Yollarda falan biraz daha fazla kar vardı. Göl tamamen buz tutmuştu. Buzun üzerinde üç-dört adım ilerledik, ama çatırdamalar nedeniyle daha fazla ilerlemeye çekindik. Ben de gölün üzerinde bir-iki taş kaydırdım. Gerçekten enteresan bir sesle kayıyor. Buz uğultulu bir sesi her tarafa iletiyor...
Gece karanlığa kaldık. TRT'nin oradan çıkalım dedik, orada da kaza olmuş, yol kapalıydı. Zar zor ta tepeye kadar çıktıktan sonra dimdik ve buzlu yokuştan yazlık lastiklerle tırıs tırıs hafif maceralı bir iniş oldu. Özellikle iki tarafı uçurum olan dar yerlerde! Zaten hiçbir gezimin sonunda batmadan veya bir macera yaşamadan dönmedim daha!
Gölün daha kalın buz tabakası ile donmuş olacağını düşünmüştüm ama son gün havanın ısısının yükselmesi sonucunda başlayan yağmur göldeki buzların çözülmesine neden olmuş, zaten henüz üzerinde yürünecek kadar da kalın buz tutmamış
Çok tehlikeli bir çıkış yapmışsın çok dik olan o yokuşu kullanıyorum bende her zaman ama buzlu olduğu zaman tehlikeli oluyor, hele koruma bariyerlerinin eksik olduğu noktalarda, dikkatli olmakta fayda var...
İnmek zorunda kalacağımı bilseydim hayatta çıkmazdım zaten. Çıkmak daha kolay, buzda yazlık lastiklerle ordan inmek için ya deli olmak lazım, ya mecbur kalmak!... Gerçekten çok tehlikeliydi! Hele bir ara 6-7m kayarak inince hızımı 0,00001km/saate düşürdüm korkudan!