[table][tr][td]BOZO' Alıntı:Selamlar
Fakoff la tarihi yanlış hatırlamıyorsam 11 Aralıkta yaptığımız Kartepe gezisine bende ailece çoluk çocuk katıldım, bizde içki kullanmayan dindar namaz kılan bir aileyiz. Hiç bir şekilde hiç bir tedirginlik ve rahatsızlık olmadığı gibi gayet memnuniyele çok güzel bir gezi yaptık, güzel dostluklar ve anılarla gezimizi tamamladık, organizasyon için tekrar teşekkür ederim,
yalnız pazar günki geziye katılamama durumum var çünki kızlarımdan biri üşüttü bu gün okula yollamadım çocukları, iyileşme durumuna göre hareket edicem,
Birol benim resmimi koymuşsun ama o resim bana yolladığın resimler arasında yoktu yine öyle resimler varsa ve yollarsan çok sevinirim. ;D
saygılar.
Biz teşekkür ederiz abi geldiğiniz içinHer şey sınırında güzel kimseyi rahatsız etmeden,zaten rahatsızlık veren olursa ki olmaz bundan eminim bizim tarafımızdan uyarılır,o gün sende ailenle katılmıştın hepimiz konuşmalarımıza bile dikkat ettik sonuç olarak aile ortamındaydık bu gezide aynı şekilde olacaktır
Eğer gelirsen çok memnun oluruz abi,kızınıza da geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyileşir hatta yarın iyileşirse çok güzel olur
[/td][/tr][/table]
Selim abi,tanışmak bir türlü kısmet olmadı ya.selimsani' Alıntı:Yaw başkan hala tam belli değil ama ben gelemiyorum sanırım, çok uğraştım pazarı boşaltmak için olmuyor, keşke cumartesi yapabileydik... Size keyifli geziler diliyorum, aklım gezide kalacak kesin...
[table][tr][td]BOZO' Alıntı:Selamlar
Fakoff la tarihi yanlış hatırlamıyorsam 11 Aralıkta yaptığımız Kartepe gezisine bende ailece çoluk çocuk katıldım, bizde içki kullanmayan dindar namaz kılan bir aileyiz. Hiç bir şekilde hiç bir tedirginlik ve rahatsızlık olmadığı gibi gayet memnuniyele çok güzel bir gezi yaptık, güzel dostluklar ve anılarla gezimizi tamamladık, organizasyon için tekrar teşekkür ederim,
yalnız pazar günki geziye katılamama durumum var çünki kızlarımdan biri üşüttü bu gün okula yollamadım çocukları, iyileşme durumuna göre hareket edicem,
Birol benim resmimi koymuşsun ama o resim bana yolladığın resimler arasında yoktu yine öyle resimler varsa ve yollarsan çok sevinirim. ;D
saygılar.
Güzel izlenimlerini paylaştığın için çok teşekkürler abi.Geziye katılmanızı gerçekten çok istiyorum,Allah'tan acil şifalar diliyorum..Geçmiş olsun tekrar..[/td][/tr][/table]
ozturk41' Alıntı:Arkadaşlar ailevi bir sağlık sorunu nedeniyle yarın sizlerle olamayacağım çok üzgünüm daha sonraki tarihlerde yapacağımız gezilerde buluşmak ve tanışmak dileğiyle hepinize eğlenceli geziler dilerim
Geçmiş olsun abicim.Dediğim gibi,yapabileceğimiz bir şey olursa mutlaka haberdar et abi.ozturk41' Alıntı:Arkadaşlar ailevi bir sağlık sorunu nedeniyle yarın sizlerle olamayacağım çok üzgünüm daha sonraki tarihlerde yapacağımız gezilerde buluşmak ve tanışmak dileğiyle hepinize eğlenceli geziler dilerim
ozturk41' Alıntı:Arkadaşlar ailevi bir sağlık sorunu nedeniyle yarın sizlerle olamayacağım çok üzgünüm daha sonraki tarihlerde yapacağımız gezilerde buluşmak ve tanışmak dileğiyle hepinize eğlenceli geziler dilerim