Umuyoruz..damast' Alıntı:Güzel bir gezi olacak insallah
ccanlioglu' Alıntı:Hemşerim; gelmedin Antalya'ya bu yaz! Önümüzdeki yaz beklerim mutlaka...
Bu arada sizlere bol eğlenceli, keyifli bir hafta sonu dilerim... Büyüdüğüm yerdir İzmit, Kuzuyayla'da bayağı "Çilek" toplamışlığım, "Keltepe'de"
çok piknik yapmışlığım vardır... Bir an bayağı eskilere gittim sayeniz de umarım gezi sonrası keyifli resimlerle de özlemimi gideririm, tekrar keyifli geziler dilerim bütün katılımcılara; bir dublenin yarısını da Benim için içi verin (25 promil kadar)
C.C.
İnşallah büyük keyif alırım.Assasin' Alıntı:O zaman baharda bekliyoruz,çilek zamanında çilek toplamaya çıkarız...
![]()
yörük 54' Alıntı:arkadaşlar kusura bakmasın ama içecek sınıflamasına alkolde giriyormu
genelde gezilerde alkol kullanıldığı için ailecek ve çocuklarla katılamıyoruz
gelen arkadaşlarda varlığımızdan ve kıldığımız namazlardan rahatsız oluyor ve bunlar da nereden geldi kim çağırdı bunları muhabbeti oluyor
alkolsüz bir gezi ise çocuklarımla katılmak isterim
teşekkürler
Bizim gezilerimiz hiçbir zaman çilingir masası durumunda olmaz arkadaşlar ancak gelen arkadaşlarında arabalarını kontrol edicek durumumuz yok aracında nevalesini getirip içen arkadaşlar olabilir bunlarıda kısıtlayacak durumumuz yok ancak şunu söyleye bilirim gezilerimiz aile ortamı içinde geçer ve gün sonunda
herkes mutlu ayrılır
( ben ahmet abiyle ilk geziye kartepeye çıkmıştım ve hala tel selamlaşır ve konuşuruz )
Assasin' Alıntı:1)Deniz Temizce
2)Alican Güray
3)Birol Öztürk
4)Selim Sani Güngör
5)Ahmet Ömer
6)Burak Zengin
strap ve mapa nedir özür dilerimmehmetbaba' Alıntı:7. mehmet baba-mustafa babaoğlu
merhaba
listeye bizde dahil olalım dedik. belki 3 kişi olma ihtimalimiz var;
araç ve ekipmanlar; defender 90 (vinç, strap, mapa, yukseltme v.b tam)
bir kömür eksik onuda cumartesi alırız))),
istanbuldan gelenler için buluşma yeri ve saati bilgisi gerekli
iyi akşamlar
Strap(sentetik çeki halatı,sapan)Mapa(U kilit,kurt ağzı)herkes kendince bir isim takmış gidiyorJUNİOR' Alıntı:strap ve mapa nedir özür dilerimacemiyim
tşk.küçük ağa' Alıntı:Strap(sentetik çeki halatı,sapan)Mapa(U kilit,kurt ağzı)herkes kendince bir isim takmış gidiyor
8) özgür tan - ömer faruk tanalican4153' Alıntı:1)Deniz Temizce
2)Alican Güray
3)Birol Öztürk
4)Selim Sani Güngör
5)Ahmet Ömer
6)Burak Zengin
7)Mehmet Baba-Mustafa Babaoğlu