arkadaşlar ben jeep KJ de 16 jant lassa competus AT, WK da 17 jant wildpeak AT kullanıyorum. iki lastik birbirinten tamamen farklı. competusu daha önce de kullandım. çok uzun ömürlü ağır işe uygun ticari araca da takılabilecek kadar kalın yapıda parasının hakkını veren bir lastik. biraz gürültülü biraz kayıyor. uzun ömürlü olduğu kadar uzun süre yumuşak kalamıyor. bu açıdan biraz BFG ler gibi. wildpeak leri ise uygun ölçüde competus bulamayınca ve aynı değerde ucuz lastik bulamayınca seçtim. n11 .com dan aldım. lasitkler hemen gelmişti. izlenimler ve fikirler şöyle. lastikler bariz şekilde farklı tasarımda. desen belliki bir optimizasyon sonucunda bu şekilde yapılmış. omuz kısmındaki kenar dişleri nin yüksekliği ortaya göre yarım boyda. yani orta su kanalları dyelim 1.5 cm ise yanlarda bu 7 mm gibi. yani su kanallarının derinliği fazla tutulmuş. fermuar gibi desenin şekli. lastik çok yumuşak kesinlikle competustan farklı. bir AT lastiğe göre çok ama çok sessiz. arabanın yalıtımı süper ancak kışlık tekerde uğultu duyulurken wildpeak larda uğultu da yok. lasitklerin yol tutuşu ıslakta çok iyi. yinede araziye çok çıkacak birine tavsiye etmiyorum çünkü çok çabuk zarar göreceklerdir sizvri kenarlı taş yüzeylerde. toprakta vs de ise hiçbir sıkıntı yaşanmaz. sakındığınız sürece iyi iş görecek ve fiyatını misliyle aşan kalitede lastiklerdir. nasıl desek, tam da crossover lastiği aslında. ne arazi ne asfalt işi. hararetle tavsiye ediyorum.