Faturalı CB Telsiz, Anten ve Aksesuarları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kasirga1 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 45
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,373

kasirga1

Zirve
arkadaşlar president firması ile beraber biz (gezenbilir) ailesi için (fiyat,performans) olarak en uygun sıfır mobil telsiz+mobil anten faturalı kdv dahil 300tl den başlayan fiyatlarla bir kampanya yaptık ihtiyacı olan arkadaşlar varsa benimle irtibata geçebilirler.not:akşam mesai saatlerinin dışında 05322471926 telefondan veya gün içinde mahmutpehlivanlar@hotmail.com adresinden mail olarak fiyat ve bol çeşitler için ulaşabilirsiniz.

Etiketler
Ynt: Faturalı CB Telsiz, Anten ve Aksesuarları

merhaba mahmut bey
telsizlerin modeli nedir yazabilirmisiniz

telsiz model marka ve amatör telsizci belgesi falan filan bilgi verirsen sevinirim

merhaba telsiz markası president harry ll anten president ms 145 cn modelidir normal fiyatı telsizin 269tl anten 89tl toplam 358tl bizim anlaştığımız fiyat 300tl dir bilginize aynı markanın diğer ürünleri içinde elimden geleni yaparım

arkadaşlar cb telsizlerini kullanmak için her hangi bir belge veya ruhsata ihtiyacınız yok ancak polis veya jandarma kontrollerinde fatura sorabiliyorlar.bu fiyata sıfır ve faturalı bu sistem bulunmaz fırsat. stoklar azalıyor bilginiz olsun.. -)

bu fatura ile başka araçlarada takılabilirmi yoksa sadece araç plakasına göremi düzenleniyor

fatura isime kesiliyor istediğiniz araca , ev veya isyerinde kullanabilirsiniz

slm..president firmasını aradım dakota marka mobil antenin fiyatını sordum sanırım 129 tl demişlerdi..benim sorum şu;

bu anteni ssizin aracılığınızla alsam 100 tl ye alabilirmiyim , birde bu anten yerlimi yabancımı..onlara sormayı unuttum size sordum:smiley:.teşekkürler.

bu arada siteyide çok beğendim..ilk mesajımlada user arkadaşalrımı selamlarım:smiley:

merhaba antenlerimiz ispanyol malııdır. president dakota anteni 110tl ye verebilirim.

lionehart' Alıntı:
nasıl temin edebilirim kredi kartı ile ödeyebilirmiyim
Sayın lienohart ödemesini aldıktan sonra adresinize kargo ile gönderebiliriz.kredi kartı ile ödeme yapmak istiyorsanız banka komisyonu size ayit olmak şartı ile verebiliriz

banka komisyonu derken benim bildiğim kadarıyla banka komisyonu olayı kalktı

va benim bildiğim tek cekimde olsa taksitte olsa komisyon falan alınmadığı

bizden tek çakime bile 1,25 komisyon alıyorlar malesef. ancak tek çekim istiyorsanız sorun değil peşin fiyatına verebiliriz

tamamda nasıl alabilirim yeriniz nerede birde anten boyu çekim messafecinde fark yaratırmı menüsü türkçemi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,099
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
kal9090t

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.