dronder
www.hayatdis.com
30x9,5x15 mt lastik ihtiyacım var.
Sıfır nereden temin edebilirim ?
Sıfır nereden temin edebilirim ?

senerozkay' Alıntı:merhabalar adapazarı öztürkler lastikten temin edebilirsiniz,ayrıca başka marka ve modellerde var mesela falken mt gibi.
olcaytogezer' Alıntı:önder bey, günaydın. aynı ölçüde bende arıyorum, istanbul anadolu yakasındayım ancak bulamadım.bayi 15 ocak civarlarında gelebileceğini söyledi ancak daha haber yok. diğer marka M/T lastiklere de baktım ölçü uyan onlarda da bulamadım.ulaştı bilgisi gelirse adres ve telefon bilgilerini yollarım.selamlar.
senerozkay' Alıntı:Öztürkler Lassa: Erenler Mah. 252. Sk. No: 4 Adapazarı Sakarya/TÜRKİYE
Telefon: 0 264 275 88 80
sorumlusu : ahmet öztürk
Şener bey , adres ve telefon için bende teşekkür ederim.öğlen bende gidip aldım.270 km yol yaptım ama değecek. ;D ;D ;D.ancak bugün 12 civarında oradaydım benimkinin haricinde ellerinde 2 takım daha vardı......senerozkay' Alıntı:Öztürkler Lassa: Erenler Mah. 252. Sk. No: 4 Adapazarı Sakarya/TÜRKİYE
Telefon: 0 264 275 88 80
sorumlusu : ahmet öztürk
olcaytogezer' Alıntı:Şener bey , adres ve telefon için bende teşekkür ederim.öğlen bende gidip aldım.270 km yol yaptım ama değecek. ;D ;D ;D.ancak bugün 12 civarında oradaydım benimkinin haricinde ellerinde 2 takım daha vardı......