Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan koroglu1414 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 758
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 182,506
alican4153' Alıntı:
Abi 2 tane daha ilan ekledim onlara da bir bakarsın,ben ters takınca bu kadar aksilik olacağını bilemedim cj5 te görünce çok hoşuma gitmişti baya dıştaydı tekerler :smiley: :smiley:
bizi ferozaların bjon aralığı tam nedir ,ben şimdi konuştum verdiyiniz linki aradım suzikilere yapıyolarmış bize uyarmı acaba.

Etiketler

bakın bu ebattakı lastikler motoru bayağı bir yoruyor kışın anladım ama yazınben 195x80x15 ebatında at lastik kullanıyorum ve çok memnunum tavsiye ederim birde bu resmini attığım jant bu arabaları bayağı güzelleştirir.

salihdalci' Alıntı:
bakın bu ebattakı lastikler motoru bayağı bir yoruyor kışın anladım ama yazınben 195x80x15 ebatında at lastik kullanıyorum ve çok memnunum tavsiye ederim birde bu resmini attığım jant bu arabaları bayağı güzelleştirir.
Evet Salih Bey haklısınız arabayı çok yoruyor, 195.80.15 güzel aslında taban dar ve yükseklikten de pek birşey kaybetmez. Benim stepnede yanlış hatırlamıyorsam 225-70-15 var 65te olabilir,ondan alayım diyordum ama sizin ölçüler daha mantıklı.

fabrikasyon orijinal lastik ebatları gerci ben kışı avda orman içinde gittiğim için 235x75x 15 mtkullanıyorum ve inanın aracı yoruyor.

Arkadaşlar;nette bir ilanda buldum ebatları bizimkilere uyuyor;düşünyorum :smiley:

ads?z.jpg

Bende yazın birsüre normal lastikle kullanmıştım gerçekten değişiyor gidişi,bende avda kullandığım için kışın sökmedim ama yaz geldi temiz çıkma lastik araştırıyorum bulabilirsem alıcam bu lastiklerle hem araba yoruluyor hemde yazın mt lastiklerede yazık asfaltta. Petlasta 165 80 15 var ama oda çok dar gelir herhalde :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR