Fethıyede Kamp

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan esenr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,371

esenr

Ana Kamp
Yer
Mersin
merhaba

fethyede kamp yapacagız 10 gunluk .. saklıkent, kelebekler vadısı ve katrancı koyuna gıtmeyı dusunuyoruz. bu bolgeyle ılgılı bılgısı olan degerlı doga sever arkadaslarımın fıkırlerıne ıhtıyacım var.özellıkle kamp alanı konusunda.. gorus ve onerılerınızı beklyıorum

Etiketler
kamp
Ynt: Fethıyede Kamp

esen hanım öncelikle forumumuza hosgeldiniz demekle başlayayım...
bu sene bende sizin programınıza yakın bir program yapmayı düşünüyorum... ölüdeniz plajı, saklıkent gezisi,
kelebekler vadisi gezisi, yassıca adalar gezisi, babadağın zirvesinden gün batımını izlemek ve son olarakta dalyanda tekne turu ile kral mezarlarını görüp iztuzu plajında yüzmek... ama tabi bunların tamamını yapmak için bolca vakit ve en önemlisi altınızda bir arabanın olması lazım tabiki konakladığınız yerin buralara olan mesafesinide unutmayalım...
ben en uygun kanaklama yeri olarak katrancı kampını gördüm çünki gezi programımın tam ortasında yeralıyor... ve en önemlisi orada konaklayan arakadaşlarımızın memnuniyeti (ben katrancıda ilk defa kalıcam)...
umarım size bu konuda yardımcı olabilmişimdir. sizinde aklınızda farklı alternatifler varsa paylaşırsanız sevinirim... iyi tatiller...

merhaba ;

öncelikle guzel mesajınız ıcın cok teşekkurederım . çadırımı bahsettıgınız kantrancı kampına kuracağım.ayrıca sayenızde babadağı zirvesinide planıma eklemıs bulunuyorum . 3-4 gun ıcınde bu maceraya baslıyoruz.döndugumde yasadıgım tecrubelerı sızle paylasmak ısterım en azından kamp alanının guzel olup olmadığı,ulasımın nasıl sağlandıgı .. konusunda yardımcı olmak ısterım

teşekurler :smiley:

esen hanım izlenimlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum... bu sayede banada fikir vermiş olacaksınız şimdiden iyi tatiller dilerim....

:mad: dostum çok kıskandım ya. kelebekler vadisinin resmini masaüstü yapmıştım bi ara, müthiş bir yer mutlaka görücem ve yüzücem o denizde. Fazla kalabalık bi yerede benzemiyo tam ideal. Neyse Benim içinde kulaç mulaç at bişey yap ;D 'lol'. İyi yolculuklar.

teşşekürler :smiley: tamam özellikle senin için denizee dalaçağım :smiley:) hatta ismini söylersen bana kelebekler vadısındeki kelebeklere ismini fısıldayacagım... ciddiyim yapacağım.:smiley: bu gece cıkıyorum yolaa.. benımde masaustumde kelebekler vadısının kayıtlıydı resmı cok ılgınççç... eşlik etmek ıstersne beklerım...

katrancı süper seçim,ağaçlar deniz kenarına kadar iniyor,yani deniz ve orman içiçe,bu mevsimde aşırı kalabalık olmaz,yani en iyi zamanı şimdi

Kaşa gitmediyseniz kaşı tavsiye ederim. Fethiye artık çok kalabalık. Kafa dinlemek için kaş ;)

Merhaba
Fetiye Ölüdeniz de Bir Gün Konaklama dan Sonra Kanyonda Çeşitli Yerlerden Tonlarca Akan Suyun Serinliğini Kanyondan Akan Suyun Serinliğinde Bir Gün Geçirip Dalyana Geçip Karetta Karetta Sahilin de sabahlamak Oradan Datçaya Çeçip Çok Güzel Kamping Alanları Var Çok Güzel 10 Gün Geçireceğinize Eminim Şimdiden İyi Tatiller.

merhaba

10 gunluk kampım sona erdı. dalyana ugradım gercekten muthıs bıyer kanyon olarak da saklıkentı tercıh ettım gercekten muazzam bır yer o soguk suya gırmek cesaret işi.. onerılerınız ıcın gercekten cok tesekurler cok buyuk katkısı oldu.. fethıye dalyan katrancı koyu ve kelebekler vadısı asla unutamayacagım bır yer olarak kalacak ..

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0135.jpg
    Fotoğraf0135.jpg
    199.3 KB · Görüntüleme: 313

kaş kampıng gerrcekten guzeldı ozelıkle tuvalet ve banyosu ınanılmaz temızdı sıcak su vardı .. koyları sahaneydı merkeze yakın olmasıda ayrıca ısımı kolaylastırdı

Fotoğraf0134.jpg

selamlar mademki konu KELEBEKLER VADİSİ
https://www.facebook.com/YeniKelebeklerVadisi?ref=hl
http://www.yenikelebeklervadisi.org/

kelebekler vadisine gidince MAVİ yada SEMRA'yı bulun kocaelinden birol'un arkadaşıyım diye söylerseniz size yardımcı olurlar
geçen yaz gezenbilir gurubundan arkadaşlar gelmişti onlarla güzel vakit geçirmiştik referans olarak üyelerimizden ceranus ( Zerrin Yiğiter ) den fikir alabilirsiniz rock bar'da aytaç bey var selamımı iletin oda size çevre bilgisi verip yardımcı olucaktır

fotograftakiler mavi@semra

255212_457855964235317_549779967_n.jpg

eeeeeee bu kadarcıkmı an ve an istiyorum lütfen ben eşim ve oğlumla 1 temmuzda izmirden kendi aracımızla 8-9 günlüğüne kamp atmaya gidicez bölgeye detay çok işi mize yarar

üstadım 10 günlük kampın 2 fotosu olmamalı diye düşünüyorum yengeç arkadaşımı dediği gibi... hatta fotodan ziyade gezip gördüğünüz yerleri merak ediyorum.. açıklama yaparsanız sevinirim...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.