fikir ve düşüncelerinizi bekliyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hamza33 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,256

hamza33

Ana Kamp
Yer
TÜRKİYE
HERKESE MERHABA.BU GÜZEL SİTENİN YAKLAŞIK 1 AYLIK YENİ ÜYESİYİM.30 YAŞINDA KAMU GÖREVLİSİYİM VE 1 AYLIK SİTE GEZİMDEN SONRA ARAZİ ARACI HIRSIM İYİDEN İYİYE ALEVLENDİ.2000 MODEL SKODA OCTAVIA SAHİBİYİM VE ARACIMIN DEĞERİNDE BİR 4X4 SAHİBİ OLMAK İSTİYORUM.SİZ DEĞERLİ ÜYELERİN FİKİR VE DÜŞÜNCELERİNE İHTİYACIM VAR.
ŞU İLNDAKİ ARAÇLA İLGİLİ FİKİRLERİNİZLE BAŞLAYABİLİRİZ. ŞİMDİDEN HERKESE SELAM VE SEVGİLER...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-2-5-tdi-grand-cherokee-57182045/detay/

Etiketler
Ynt: fikir ve düşüncelerinizi bekliyorum

hocam bu arac güzele benziyor fakat dizel motorlu oluşu aklı karıştırıyor.parça sıkıntınız olabilir. gelin ben size benim aracı vereyim. Octavianızla takasta edebiliriz. İlgilenirseniz detaylar için lütfen arayınız.selamlar.
not: bende kamu görevlisiyim( hastanede dişhekimi) :smiley:

http://www.sahibinden.com/index.php?a=1004&b=1&list_type=1

İlandaki aracin on gogusu ve direksiyonu 1996 sonu ve ustu ile degismis, araca iyice baktirmak lazim. Genelde bu tur uygulamalar ciddi uygulamardir. Durup dururken yapilmaz, bilginize....

SN. NEVZAT VE EUZLU ; İLGİLENİP FİKİRLERİNİZİ PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR ETMEK İSTİYORUM ÖNCELİKLE.NEVZAT BEY VERDİĞİNİZ LİNKTEN BİRŞEYE ULAŞAMADIM.

BENDE ASKERİ PERSONELİM,ARAÇ TEKNİSYENİYİM.ARAÇ BAKIM VE ONARIMLARINDA TECRÜBELİYİMDİR VE ARAÇLA UĞRAŞMAK BENİM İÇİN OYUN OYNAMAK GİBİ ZEVK VEREN BİRŞEYDİR. ANCAK BU HER ŞEYDEN EN İYİ DERECEDE ANLAYACAĞIMIZ ANLAMINA GELMİYOR TABİ İŞİN BİRDE MADDİ BOYUTU VAR. ŞUANDA HEM EV KREDİSİ ÖDÜYORUM HEMDE SOSYAL YAŞANTIMIZA DA BÜTÇE AYIRMAYA ÇALIŞIYORUM.DOĞA VE AV MERAKIM YÜZÜNDEN HALİHAZIRDAKİ ARACIM YETERSİZ KALIYOR.BU YÜZDEN BU KONUDA TECRÜBELİ SİZ DEĞERLİ ARKADAŞLARIN FİKİRLERİNE BAŞVURMAK İSTEDİM.

Degerli arkadasim, oncelikle en kisa surede kazasiz belasiz kullanabileceginiz bir araca kavusmanizi diliyorum, bende 97 model 5.2 si var, tupte oyle abartili yakmiyor, parca derdi de yok bildigim kadar, sahsen ben memnunum, eyer 5.2 fazla olur diyorsaniz lpg li olmak kaydi ile 4.0 da tasiye ederim, ozellikle de XJ kasa, yanikare kasayi siddetle oneririm, selamlar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-beyaz-at-satilik-63771958/detay/

sanırım sahibinden.com a üye olarak girdikten sonra linki kopyalamışım o yüzden link açılmamış şimdi açılması gerek. .ben bir karavan işine girdim( altta imzamdaki linkde detaylar var) o yüzden bu araç bize fazla gelmekte. sahibinden ilan nosu 63771958. ilgilenirsen detaylar için ayrıca görüşürüz.

NEVZAT HOCAM ALLAH KAZASIZ BELASIZ SAĞLIKLI MUTLU GÜNLERDE KULLANMAK NASİP ETSİN HER İKİ ARACINIZIDA.KARAVANINIZ DA ÇOK GÜZEL GERÇEKTEN.SANIRIM SİZDE BENİM GİBİ BEYAZ SEVENLERDENSİNİZ.AMA BEN OTOMATİK VİTES PEK DÜŞÜNMÜYORUM.GERÇEKTEN ARACINIZ ÇOK GÜZEL.GÜLE GÜLE KULLANIN.ŞUNU ÖĞRENMEK İSTERİM BU KASA VE BU MODELLERİN YEDEK PARÇA BULUNULURLUĞU VE FİYATLARI NEDİR ? ÇOK MU PAHALI?YAN SANAYİSİ VARMI? BU KONULARDAKİ TECRÜBELERİNİZİ PAYLAŞIRSANIZ SEVİ

ERDOĞAN BEY ALLAH CÜMLEMİZE KAZASIZ BELASIZ GÜNLER NASİP ETSİN.İLK BAŞLARDA BAHSETMİŞTİM ARACIMIN EDERİ KADAR BİR BÜTÇEM VAR.17-19 CİVARI.NEVZAT HOCAMIN ARACI GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL,VE RENGİDE BEYAZ ANCAK OTOMATİK VİTES OLAYINA BİRAZ SOĞUK DURUYORUM.BENİ ÜRKÜTÜYOR NEDENSE.GERÇEKTEN KARE KASALAR GÜZEL HOŞUMA GİDİYOR.

Manuel vitese ben denk geldim ama cok nadir bulunuyor. Xj yani kare kasa temiz bir araci ki bu Zj kasa bile olsa.kacirmayin derim, saygilar...

PEKİ ABİCİM YEDEK PARÇA FİYATLARI NE DURUMDA.İŞÇİLİK KONUSUNDA SIKINTIM PEK YOK SAYILIR.KENDİMDE OTO TEKNİSYENİYİM VE SANAYİYLE İÇ İÇEYİM.

2.5 tdi motor, fransız renault üretimi . Geçen hafta 91 model zj kasa 2.1 tdi motorun kapak contasını değiştirdik. Contayı İstanbuldan araç sahibi getirtti, heryerde bulamazsınız.Motor aksamında parça temin problemi çekebilirsiniz.

ALİ BEY ÖNCELİKLE CEVABINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.BEN DİZEL KONUSUNDA ISRARCI DEĞİLİM.ANCAK MANÜEL VİTES KONUSUNDA KARARLI GİBİYİM.ÇÜNKÜ OTOMATİK VİTES BENDE BİR KORKU UYANDIRIYOR.SİZİN BENİM GİBİ BİR MEMURA 17-19 000 LİRALIK BÜTÇEYLE TAVSİYELERİNİZ NE OLUR.

Otomatikten gözünüz korkmasın . Bende memur emeklisi oldum ve 95 model 5.2 otomatik cherokeem var ve çok memnunum .Kesınlıkle otomatıği tavsıye ediyorum.

ARKADAŞLAR BENDE 1997 5,2 ZJ KASA CEHOREKE ALDIM ARAÇ SÜPER İÇİNDE HER ŞEY VAR SÜRÜŞ ZEVKİ CABASI HAVASINI SÖYELEMEYE GEREK TAVSİYE EDERİM.

HAYIRLI OLSUN ALLAH KAZASIZ BELASIZ GÜZEL GÜNLERDE BİNMEK NASİP ETSİN.ARACIN RAHATLIĞI,ENDAMI , KONFORUNA DİYECEK YOK TABİ.AMA YÜKSEK MOTOR HACMİ, YAKIT, VERGİ, VE YEDEK PARÇA KONUSUNDA MEMUR KAZANÇLI BİRİ OLARAK İNSAN ÇEKİMSER KALIYOR.AMA İNSAN DA BİNMEK İSTEDİMİ BÖYLE ARAÇLARA BİNMEK İSTİYOR.NEYSE BAKALIM HAKKIMIZDA HERŞEYİN HAYIRLISI DİYELİM...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR