Flowmaster Super 44

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Grand_Desperado Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,461

Grand_Desperado

2000 WJ 4.7
Mesajlar
17
Tepkime Puanı
1
2000 WJ 4.7 aracıma flowmaster super 44 satın almayı düşünüyorum, yurt içinde satan firma var mı? ebay yada amazon dan satın alırken hangi seri no ile sipariş etmek lazım, bilgisi olan arkadaş paylaşırsa sevinirim.
 

Etiketler
Ynt: Flowmaster Super 44

taroto ve offroadaksesuarda olması lazım

http://www.offroadaksesuar.com/44-Seri-super-susturucu,PR-723.html

http://www.tarotostore.com/44-SERI-SUPER-44-SUSTURUCU,PR-1594.html
 

Ynt: Flowmaster Super 44

Ankara'da AYT Otomotiv'de var, Amerikan araçlarına yedek parça getiren ithalatçı bir firma, oradan arkadaşıma aldık, flowmaster super 44, grand cherokee 4.7 ye taktırdık ses muhteşem oldu. Tavsiye ederim. Arkadaşlar baya yardımcı oldular.
 


Ynt: Flowmaster Super 44

flowmaster 44 testlerde çok agresif ses veren bir susturucu olarak tanımlanmış. yan yana yapılmış flowmaster ve magnaflow testlerini izleyin derim.

eski arabamızda gürültülü bir susturucu vardı, rölantide süperken sürüş devirlerinde rezoanans yapıp kafa ütülüyordu.
 



Ynt: Flowmaster Super 44

Arışı ses istiyorsanız şu kumandalı egzoslardan alınabilir. Flowmaster 44 kafa ütülemez 6 aydır kullanıyorum, sesi duyan dönüp bakıyor ama meraktan iç geçirerek :smiley:
 

Ynt: Flowmaster Super 44

Kumandali olanlar araziye gelmiyo catir cutur mekanizmalari kiriliyor yada bozuluyor ben denedim olmadi :smiley:


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

Ynt: Flowmaster Super 44

Ben direk kumandalı vanalı egzoz taktırdım bazen açıp zevkimi alıyorum ama sürekli kullanım için uygun değil çok görültü yapıyor :p
 

Ynt: Flowmaster Super 44

magnaflow kat. ile birazcık sesi dizginleyebiliyorsunuz , sorun kalmıyor.
Muayeneden de sorunsuz geçiyor üstelin ;)
 

Ynt: Flowmaster Super 44

kumandalı egzoz arazi için anlamsız bir uygulama.Flowmaster' ı taktıktan sonra jeep grand cherokee 4.7 nin alt devirlerinde bariz bir rahatlama oldu. Ses inanılmaz tok ve farklı. Etrafı veya içeriyi rahatsız eden bir durum kesinlikle yok. Aracınıza farklılık katmak istiyorsanız bence çok iyi bir uygulama. Bu arada muayneden sorunsuz geçti.
 



Ynt: Flowmaster Super 44

zj kasa 97 model aracıma bende süper 44 uyguladım. Başta direk takmıştım cat olmadan, çalışırken bile hele de kapalı otoparkta iseniz inanılmaz bir ses eşliğinde gürül gürül marş alıyordu. Sonra Muayene zamanı gelince Magnaflow cat getirtim ABD den taktım , arkadaşımızın dediği gibi sesi birazcık dinginleşti ama tam tadında oldu. Öbür türlü polislerin dikkatini hakikaten çekiyordu sanki şimdi tam sınırda. Duruklarında tekrar soruyorlar ama bende memur bey bu araç 5.2 motor küçük araç veya multijet değil herhalde ses çıkartacak biraz diyoruz ve geçiyoruz. Ayrıca bu halde TÜV den bende hiç kusursuz geçtim , hatta TÜV de ki eleman aragazı falan verdi milletin bile hoşuna gitti ama bir şey demedi , denmez de zaten ... arabada herşey orijinal görünce verdiler Taşıt pulunu iyi günler dilediler ....
 

Ynt: Flowmaster Super 44

sn birsel 16, bizde orijinal cat 'ı sökmeden uyguladık o şekilde tüvtürk te bir sorun yaşamadık, dediğim gibi ses muhteşem. Flowmaster Super 44 gerçekten iyi bir uygulama 8) Sizinkide hayırlı olsun.
 


Ynt: Flowmaster Super 44

Araç içerisinde camlar kapalı olduğu zaman ses pek içeri gelmiyor. Camı açtığınız zaman ses duyuluyor, diğer türlü derin amerikan sesi geliyor.. Biz katalitik konverter i söktürmedik sadece susturucu değiştirdik satan arkadaşın tavsiyesi üzerine. Rahatsız edici bir durum yok aksine arabadan daha fazla keyif almaya başladık. Takmayı düşünüyorsanız tavsiye ederim.
 





Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,476
Mesajlar
1,518,507
Kayıtlı Üye Sayımız
172,128
Kaydolan Son Üyemiz
hayalperestt

SON KONULAR



Geri
Üst