Ford mu? Nissan mı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lionehart Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,470
Ynt: Ford mu? Nissan mı?

verdiğiniz bilgiler için cok tesekkür ederim fakat bayi ile görüştük 3 yıl 100000 km garanti veriyor gezenbilirde hiç bir iyi yorum yok ama kullanan tanıdıklarım cok memnun kesinlikle nissan al diyorlar ayrıca offf road amçlı alınmadıgı için 4*4 olmayacak 4*2 olacak

Etiketler

VoDaFoNeCeLL' Alıntı:
Toyota : Dayanıklı olduğunu biliyoruz ama, benimle aynı işi yapan 150 kişi var. İçlerinde Toyota kullanan kimse yok. Ağır şartlarda sanırım çok verimli değil. Bilemiyorum.

Sizin işinizi yapan 150 kişi daha "dayanıklı" ne demek görmemiş o zaman ;D

Nissan veya Ford yerine Mitsubishi veya Toyota tavsiye ederim. Ben bu araçlarda 1. kullanıcı olmadım hiç ama ikisi de dayanıklılıklarını gerek bu sitenin kullanıcılarına, gerek dünyanın en saygın oto test dergi ve programlarına kanıtladılar diye düşünüyorum. ;)

lionehart' Alıntı:
verdiğiniz bilgiler için cok tesekkür ederim fakat bayi ile görüştük 3 yıl 100000 km garanti veriyor gezenbilirde hiç bir iyi yorum yok ama kullanan tanıdıklarım cok memnun kesinlikle nissan al diyorlar ayrıca offf road amçlı alınmadıgı için 4*4 olmayacak 4*2 olacak

o garantiyi neden 200 bin km veremiyorlarmış :smiley: neyse. hayırlısı olsun.

konuyu dagıtmaya gerek yok, bilgi sahibi olanlar ve kullananların tecrübesidir bu yazılanlar. birden fazla kişi aynı konuda görüşleri aynıysa bir gerçek vardır mutlaka ortada kimsede saglam olan araçları kötülemez

tabiki dogru söylüyorsunuz zatem bende tesekkür ederim yazanlar ve katkıda bulunanlardan

evet bugun büyük gün nıssan skystar sss pikabımı almış bulunuyorum uzun araştırma sonucu buna karar verdik hayırlısı olsun

hayırlı olsun.

bende mitsubishi taraftarıyım ama su an bir ilan gordum, daha da cok sehir icinde binecegim icin deri doseme li lux bir 4x4 navara gordum. 2006 modellerin pazarı nedir, kac tl eder. alırsam sıkıntılar neler olabilir, arac su an 70.000 de.

teeskkurler.

ya vallaha navarayı cok inceledim eger 4*4 alacaksan hiçbir skaystar kullanıpta navaraya gecen kişi navaranın arazida hantal kaldıgını söylüyor ama cok yakısıklı bir kasası var koltukları daha rahat kişisel kullanım için ide al al derim bu arada hususi amaçla kullanılmısasa 70000 km iyi ama ağır iş satlarında ticari olarak kullanılmısasa karavan romork çekmişşe iii değil

haklısnız bende biraz aratırınca eledim.

l200 2007 ve ustu
suzuki grand vitara 2006
galloper 2,5 dizel otomatik 2001.

ucunden birini dusunuyorum, ankarada su an bunların satısta olması nedeni ile.

galloper yakıtlı bir araba gran vitaranında 2004 öncesini al derim 2004 sonrasında cok narin bir sanjıman var arazide sizi üzer

Merhaba
eski kasaya, bu aracın tek aracım olması ve daha çok sehir icinde binerek doğada da offroad dan çok kır gezisi kamp yeri arama gibi kullanacağım için daha sıcak bakıyorum. Eski gv ile değilde. 2006 2.0 benzinli düz gv yi
lr freelander 2001 dizel otomatik
rav4 2003
Honda crv 2003 otomatik
mitsubishi pinin 2003 otomatik
Hyundai galloper 2003 otomatik 2,5
L 200 2007 4x4 düz vites

modellerle kıyaslayacak olursanız, arazi performansı yada belirtmek istediğiniz herhangi bir konuda geride birakirmisiniz.
Bu araçlar aynı butcedeydi ve bana 2006 gv mantıklı gözüktü.

Dizel ve otomatik te olması nedeni ile, freelander td4 ve L 200 un otomatik 4x4 u tercihim olmustu son gunlerde. ancak ankarada duzgun fiyatlı temiz arac bulamadıkca bulunabilrlerden gitmek durumunda kaldım.
2006 suzuki 2000cc duz vites olan aracı 2004 ler parasına bulunca kacırmadım, ustaya gosterdim agır kazası yok sadece ici pis kullanılmıs. aldık.

tesekkurler.

selamlar.
ugur

olsun suzukide iyi bir araç ama parcaları hakkaten cok pahalı birde onlar dif lok suz pek de iyi olmuyoacil bir diff lok taktırın derim yinede hayırlı olsun

Merhabalar

Hiç kullanan var mı bilmiyorum ama TATA'nın XENON model 4X4 pickup var 2200 motor ve sıfırı 33. 500 TL sanırım parçaları da ucuzdur

bence bi araştırın

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.