yayiyayayu
Azmin zaferi,hedefe adım adım!!!!!!!!!
Ynt: Ford Transit Kampervan Aracımın Tadilat Aşamaları
çalışmalar çok güzel gidiyor kolay gelsin
çalışmalar çok güzel gidiyor kolay gelsin
mobilyacı arkadaşların bana söylediği önce pinoteks anladığım kadarıyla vernikli olmayacak sonra dolgu vernik daha sonra ince zımpara son kat vernik (pinoteks bez yada üstübü) ile uygulanacak tabi levent usta daha iyi bilir katkılarını bekliyoruzminemeral' Alıntı:Teşekkürler Yaşar Bey.
Bugün işler kötü gitti. Marschall marka ( Çam ) vernikli pinoteks ve (Çam) hazır macun almıştım. Macunlar sırıttı. Kavak çok açık renk olduğundan,çam kendini gösterdi. Galiba ileride koyu bir vernik atmam gerekiyor. Levent Bey den bir öneri bekliyorum.[attachment=1][attachment=2]
minemeral' Alıntı:Teşekkürler Yaşar Bey.
Bugün işler kötü gitti. Marschall marka ( Çam ) vernikli pinoteks ve (Çam) hazır macun almıştım. Macunlar sırıttı. Kavak çok açık renk olduğundan,çam kendini gösterdi. Galiba ileride koyu bir vernik atmam gerekiyor. Levent Bey den bir öneri bekliyorum.[attachment=1][attachment=2]
Levent usta çok faydalı bilgiler yazdıklarını bende uygulayacağım çok faydalanıyoruzburalpdi' Alıntı:sadece bir kat vernikli pinotex ilemi duruyor ikinci katı çektinizmi ?
1-bu hatayı düzeltmenin tek bir yolu var zımpara ile ham yüzeyi yakalamak, zaten macunlarıda iyi zımpara yapmamışsınız, macun sadece yapılan çukurlukta kalmalı, sizin uygulamanızda macun diğer yüzeylerdede kalmış ve gereğinden fazla macun gözüküyor,
2- Erhan beyin arabasındada aynı sorunu yaşadık vernikli pinotex ve renkli vernik kullanmak cesaret ister ben tercih etmem çünkü hep sorun yaşarsınız ve istediğiniz yüzeyi elde edemezsiniz
bence hiç telaşa vermeden zımpara ile ham yüzeyi tekrar yakalayın ve fazla macunları tekrar zımparalayın, biraz uğraştıracak ama düzgün olması için bu gerekli, kolay gelsin
koltuk kılıfları çok güzel olmuşminemeral' Alıntı:Sağol oğlum, hayırlı tezkereler.....
Kravanın son hali[attachment=1][attachment=2]
Sayın mine meral bu mesaj beni 2007 yılına işınladı,Mayıs ayı ortalarında niğde-Bor dan teskere alan oğlumu alıp seydişehir-manavgat antalya yapıp 15 gün moral doping tatili yapmıştık.Karavanınız bitmiş nerde ise,kulağınıza kar suyu kaçırayım büyük ihtimalle beldibi orkinos kampta olacağım bekleriz.Delikanlıya hayırlı tezkereler.REBURN' Alıntı:Baba kolay gelsın -*-*-*
yanında olup yardım etmek cok ısterdım 40 sonra artık-*-*