Ynt: Ford Transit Kampervan Aracımın Tadilat Aşamaları
Eyvallah Yusuf, iyi akşamlar. Kahverengi montaj elemanları çok kullanışlı ve sağlam. Sağlam olsun diye uzun vida kullandım,çıkanları kestiğim için o yanıklar oluştu. Karşılıklı iki tarafda da ana iki rafı 14mm.kontradan yapıyorum. Altlarına kahverengi bağlantılardan değil,çıta koyuyorum. Bunlar haricindekileri 8mm.den yapacağım. Tutkal olarak <APEL ÇİVİ -pu montage kıt> markalı, silikon kartuşu gibi, silikon tabancası ile kullanılan bir tutkalı,kotra aldığım yer tavsiye etti.felaket bir malzeme, sökmek icabettiğinde kontrayı parçalıyor.Tavsiye ederim.Kartuşu 7.50 TL.
Üst katta gördügün tak parçalı 8mm. rafı montajda biraz zorlandım ama güzel oldu.En üst e kapak koymayıp oval delik açtım, buda kullanışlı oluyor. Arka soldaki dolabın altınada kapak yapmayacağım, buraya porta-potiyi koyacağım. Ankara da praktiker ve metroda yeni ürün gelmemiş.Geçen yıldan kalan birer tane var ama onlarda teşhir ürünü olduğundan bazı parçaları kırılmış.Fiyatı 149.-TL.idi ama almadım.yeni ürün galiba daha yüksek bir fıyatta olur.Marka la-playa idi galiba,fenada değildi.
Arkadaşlar sağolsunlar dediğin gibi kıyafetleri uygun değil ama ucundan tutmaları bana yetiyor.Hep yalnız çalıştım,sadece bugün yardım aldım.
Boş vaktim pek olmadığından,biraz aceleci davranıyorum,daha iyi olabilirdi ama.
İyi akşamlar ,işlerinde kolaylıklar dilerim.