Orayı inceledim fakat yükseltme tavsiye etmiyorlardı. Sanırım bu seçenek de beni tatmin etmeyecek.Ben yukseltmeden kullandım ama yükselten çok.
suzuki4x4turkiye sitesini okumanızı öneririm.
Redmi Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Orayı inceledim fakat yükseltme tavsiye etmiyorlardı. Sanırım bu seçenek de beni tatmin etmeyecek.Ben yukseltmeden kullandım ama yükselten çok.
suzuki4x4turkiye sitesini okumanızı öneririm.
Redmi Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yanlış anlaşılmasın dediğim vitaranın daha hantal olacağı kesin. Benzinde kullansam yaktığı kadar gitmeyecek turbo olsa aynı hacimde belki 1 lt fazla yakacak ama hemen aynı yakıtla daha fazla keyif verecek. 2,0 turbo modelleri de var foresterin fakat o kadar eski araç almak istemiyorum yıllarca kullanmayı düşündüğümden. Vitaranın eli daha güçlü lpg konusunda forestere göre daha az sorun yaşatacağı kesin. Gönül ister dizel otomatiğini almak ama bütçemi çok aşıyor maalesef.Subaru gitmiyor diyorsunuz ama suzuki daha mı hızlı gidecek
Subap ayarı olayı bence tamamen lpg montajı ve ayarlarıyla ilgili. Normalde bile benzin kullanımında 100k da subap ayarlarını kontrol ettirin yazar. Eger lpg yi manifoldu söktürüp,işin ehli bi ustaya taktırırsanız sorun yaşama ihtimaliniz çok düşük olur..
Sony Xperia Z5
Vitara da dizel otomatik yok, subaruyu bilmemYanlış anlaşılmasın dediğim vitaranın daha hantal olacağı kesin. Benzinde kullansam yaktığı kadar gitmeyecek turbo olsa aynı hacimde belki 1 lt fazla yakacak ama hemen aynı yakıtla daha fazla keyif verecek. 2,0 turbo modelleri de var foresterin fakat o kadar eski araç almak istemiyorum yıllarca kullanmayı düşündüğümden. Vitaranın eli daha güçlü lpg konusunda forestere göre daha az sorun yaşatacağı kesin. Gönül ister dizel otomatiğini almak ama bütçemi çok aşıyor maalesef.