Forumdaki Rehavet?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mustafa drican Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 45
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,795
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mustafa drican

Kamp II
Yer
adana kozan
öncelikle herkesten özürdileyip affına sıgınarak bu bu soruyu sormak istiyorum . son 15 20 gündür dikkat ediyorum günlük enfazla 5 veya 6 mesaj yazılıyor nerde bu insanlar demekten kendimi alamıyorum teşekkürederim.

Etiketler

Ynt: Forumdaki Rehavet?

Merhabalar, çok haklısınız mustafa bey ,maalesef bir iki arkadaş sıkıcı bir başlık açıyor ,yok şu nasıl ,yok bu nasıl, aslında daha önce açılan başlıklar incelense bence daha iyi olur.Benim kanaatim,sıktılar , ben sıkılmaya başladım , yeni ilgi çekecek konular açılsın bu benim fikrim kusura bakmayın.

bende uzun zamandır konulara bakıyorum, bir cok soru soruluyor, öğrenmek isteyen çok ama cevap veren kimse yok. :(

aslın dikkat edecek olursak konu başlıgına yazılan yeni konu yerine aramaya yazsak daha detaylı bir bilgiye sahip oluruz bu birrrrrrrrrr. ikincisi ben sabah opetle görüştüm (genel merkezi ile) böyle bir sitenin varlıgından ve üyeleri belli bir iskonto karşılıgında büyük bir müşteri potansiyeli isteyip istemediklerini münasip bir dille anlattım verilecek olan özel bir kartla türkiyenin heryerindeki gezenbilir üyelerinin ayaryakıt alacaklarını ve bu üyelerin şu anki yüzde 6 ve 7 indirimden yararlanan pekçok filoyu bile katlayacagını söyledim en kısa zamanda gerekli görüşmeleri yapıp beni arayacaklarını söylediler inşallah en az yüzde 5 lik bir indirim koparırız.

işin gerçeği biraz sıkıldı millet...dediğiniz gibi aynı sorular sorulup duruyor cevap vermeye ben yoruldum şahsen...lpg de ne yakar...ön den gelen ses...gibi konulardan... yaw ön takımda dünyanın parçası var bazıları haricinde binip tecrübe bile etsen tamirci levyeyi sokmadan anlayamaz...
sorulmayan sorular olduğunda yada başka araçla ilgili ikna konuları olduğunda sıkılmadan yazıyorum ama bazen bende okuyup geçiyorum işin gerçeği....

kimseyi eleştirmek istemiyorum ama sorulan sorulara çogu kez soruyu soran cevaplıyor haliyle siteden sogumalara sebep oluyor daha bir ay öncesine kadar günde yüzü geçen mesajlar ve paylaşımlar olurken şimdi çok zaman günde beş cevap yazılmıyor bundan en çokta gezenbilirin çok eski (ben yeniyim) ustalara, hatta üretici firmanın elamanlarına taş çıkartacak duayenlere sinir krizi geçiren konu başlıgı veya konulara giriliyor tekrar herkesten özürdiliyorum kişisel olarak kimse üzerine alınmasın. bir cevabı onayrı konu başlıgı altında okumaktansa yeni ,merak ve bilgi sahibi edecek konuyu yeglerim.bu hatalara elbet bende düşüyorum ve inanın çok utanıyorum .

abamlar haklı kardeşim ilkokul çocuklarını geçtik utanmasak gaz pedalı ne işe yarar diye başlık atacagız. sahi ya gaz pedalı ne işe yara. ;D ;D ;D

moab' Alıntı:
ZJ mı satıp cadde sitelerinemi takılsam ;D ;D

aman baba 15 gün sonra başlarsın bildiğinz temiz zj varmı diye :smiley: olacak budur...*** değdi artık iflah olmazsınız...

Sevgili arkadaşlar aranıza yeni katılan birisi olarak izlenimlerimi yazmak istiyorum.Öncelikle hem neden az mesaj yazılıyor diye konu açıyorsunuz, hemde verilen cevaplarda açılan konulardan, aynı şeylere cevap vermekten sıkıldığınızı yazıyorsunuz.Yeni katılanlar konu açarkende, cevap yazarkende acaba yanlış bir şey mi yazdım, konu başılğını küçük harflemi yazdım yoksa büyük mü olmalıydı, büyük yazarsam bağırıyorum olarak algılanır mı diye şüpheye düşüyor.Gezenbilire girme sürem arttıkça yazma hevesim azalıyor.Bir konu açmadan önce geçmişi araştırmaktan bıkkınlık gelip konuyu açmaktan vazgeçiyorum. Çok katılım istiyorsanız biraz daha esnek cevaplar yazmanız, eleştirilerin rencide etmek boyutuna gelmemesine dikkat etmeniz gerekiyor.Ayrıca bilgi ve tecrübelerini bizden esirgemeyen ZJ kaç litre yakar sorusuna bile sabırla cevap yazan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.

mehmetali36' Alıntı:
Sevgili arkadaşlar aranıza yeni katılan birisi olarak izlenimlerimi yazmak istiyorum.Öncelikle hem neden az mesaj yazılıyor diye konu açıyorsunuz, hemde verilen cevaplarda açılan konulardan, aynı şeylere cevap vermekten sıkıldığınızı yazıyorsunuz.Yeni katılanlar konu açarkende, cevap yazarkende acaba yanlış bir şey mi yazdım, konu başılğını küçük harflemi yazdım yoksa büyük mü olmalıydı, büyük yazarsam bağırıyorum olarak algılanır mı diye şüpheye düşüyor.Gezenbilire girme sürem arttıkça yazma hevesim azalıyor.Bir konu açmadan önce geçmişi araştırmaktan bıkkınlık gelip konuyu açmaktan vazgeçiyorum. Çok katılım istiyorsanız biraz daha esnek cevaplar yazmanız, eleştirilerin rencide etmek boyutuna gelmemesine dikkat etmeniz gerekiyor.Ayrıca bilgi ve tecrübelerini bizden esirgemeyen ZJ kaç litre yakar sorusuna bile sabırla cevap yazan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.

mehmet bey her yeni üye cherokee kaç lira yakar diye soruyorsa bu forumda çok fazla konu açılması anlamına geliyor...sizin gibi dikkat eden bir insan da 50 ayrı başlıkta bu konulaın benzerlerinin okuya okuya kafa oluyo birmilyon....anladığını da karıştırıyor...sizden ricam jeep bölümüne ve cherokee bölümüne yazın lpg aramasında çıkan sonuçlara bir bakın...sadece başlık olarak bile epey sonuç var başlık haricinde de çok mesaj var...
ilerde sizde göreceksiniz takip edin aynı sorular gelecek...eeee sen aramaya üşeniyorsan ben de cevaba üşenirim...

mehmetali bey elbette bildiklerimizi dilimizdöndügünce cevaplıyoruz ama anlaşılmayan birşey var bizde ilk zamanlar böyleydik fakat geçmiş konulara bakılınca daha çok bilgi sahibi olacagınızdan eminim ayrıca o başlıkları inceleyince inanın çok zevk alacaksınız ekrandan gözünüzü alamıyacagınızı garanti ederim. sorulan sorulardan sıkılmıyruz aynı sorunun defalarca sorulmasından sılılyor insan. örnegin lpg sarfiyatını en az on başlık altında görebilirsiniz . konuyu tekrar açınca lpg sarfiyatı azalmıyor . bagırma konusuna gelince tüm forum yazışmalarında büyük harf bagırmak demektir bu siteye has bir kural degildir illa bagırmak istiyorsanız bana özelden bir ay boyunca büyük harfle yazıp bagıra bilirsiniz ;D ;D ;D . size şunu garanti ederim gezenbilir ayrı bir site inanın bagımlılık yapıyor çok seviyeli ve bilgili insanların bulundugu biryer . bir psikologa gidip bir saat derdinizi anlatıyorsunuz yüz liranızı alıyor ama burdaki insanlar gece saat üç te bile sorunlarımıza çare olmaya çalışıyor varın gerisini siz hesaplayın . ekranınız ve yolunuz hep açık olsun buradan ayrılmayın.

Siteyi günlük rutin olarak hatta iş yerinde bile takip ediyorum ancak her konuda fikir belirtmek olmaz sanırım. Sadece ilgim ve bilgim olan konularda ya yardım istiyorum yada bildiğimi yazıyorum. Kimler online olduguna bakarsak günlük 10 - 15 arası genelde. Her açılan başlıga bişiler yazdigımızda asıl konular altta kalıyo.. Mesaj kirliligine boguluyoruz. Bi de genelde aynı yada benzer konularda çok fazla topic var.

Mustafa Bey olay genelden özele geldi açıklama yapma gereği hissettim, ben Cherokee ile ilgili tüm konuları ilgiyle okudum, ayrıca büyük harfin ne manaya geldiğini biliyorum, ama foruma yeni katılmış bu konuda bilgisi olmayan bir kişiye cevap yazarken öncelikle büyük harf bu manaya gelir diye lafa girersek inanın insanlar birşeyler yazmaya çekinir, sonrada acaba neden kimse yazmıyor diye konular açılır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,795
Kaydolan Son Üyemiz
tora2005

SON KONULAR

Geri