mustafa drican
Kamp II
öncelikle herkesten özürdileyip affına sıgınarak bu bu soruyu sormak istiyorum . son 15 20 gündür dikkat ediyorum günlük enfazla 5 veya 6 mesaj yazılıyor nerde bu insanlar demekten kendimi alamıyorum teşekkürederim.
moab' Alıntı:ZJ mı satıp cadde sitelerinemi takılsam ;D ;D
mehmetali36' Alıntı:Sevgili arkadaşlar aranıza yeni katılan birisi olarak izlenimlerimi yazmak istiyorum.Öncelikle hem neden az mesaj yazılıyor diye konu açıyorsunuz, hemde verilen cevaplarda açılan konulardan, aynı şeylere cevap vermekten sıkıldığınızı yazıyorsunuz.Yeni katılanlar konu açarkende, cevap yazarkende acaba yanlış bir şey mi yazdım, konu başılğını küçük harflemi yazdım yoksa büyük mü olmalıydı, büyük yazarsam bağırıyorum olarak algılanır mı diye şüpheye düşüyor.Gezenbilire girme sürem arttıkça yazma hevesim azalıyor.Bir konu açmadan önce geçmişi araştırmaktan bıkkınlık gelip konuyu açmaktan vazgeçiyorum. Çok katılım istiyorsanız biraz daha esnek cevaplar yazmanız, eleştirilerin rencide etmek boyutuna gelmemesine dikkat etmeniz gerekiyor.Ayrıca bilgi ve tecrübelerini bizden esirgemeyen ZJ kaç litre yakar sorusuna bile sabırla cevap yazan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.