Onun için anlaşıyoruz senleerenatac' Alıntı:131 in 80 modeli vardı bende 06 SA 350.. 205 inde 93 modeli,Abs,deri koltuk,bir sunroof eksikti. İkisi de çok sevdiğim araçlardı..
;D ;D ;D ;D ;Derenatac' Alıntı:Ya o 1.9 gibi kaçan bir arabaya binmedim daha.. topu topu 870 kg,standart motorla 0 dan 100 e 7.8 saniye.. 1. viteste 80 km hız... Zamanında çakal kasa 325 ler filandı rakibi.Hatta 325 lerin alayı kalkışta patiye düştüğünden yeşil ışık yanınca çoğunu ekerdi.. Hey gibi gençlik heySabah olsada arabama binsem diye erkenden yatardım ;D
erenatac' Alıntı:Ya o 1.9 gibi kaçan bir arabaya binmedim daha.. topu topu 870 kg,standart motorla 0 dan 100 e 7.8 saniye.. 1. viteste 80 km hız... Zamanında çakal kasa 325 ler filandı rakibi.Hatta 325 lerin alayı kalkışta patiye düştüğünden yeşil ışık yanınca çoğunu ekerdi.. Hey gibi gençlik heySabah olsada arabama binsem diye erkenden yatardım ;D
Neden defender 'dan çok mu çektiniz? Acaba çok mu sorun yaşattı?fastjunkie' Alıntı:İşte bi Defender hatası var abimin, onun dışında söylenecek bişi yok zaten))
RedlinE' Alıntı:yazmayin abiler böyle şeyler olan var olmayan var. Bu dunyada herkeze toyota nasip olmazmiş.
Volk' Alıntı:umut abi merhaba malumunuz bir defender hastalığım var
varsa defender'ın daha detaylı fotolarını ekleyebilir misiniz?
teşekkürler
Eeee hocam defenderi fotolarını çöpe atacak değilya illa birkaç foto vardıracemi80' Alıntı:Dikkat et her an Umut'un saldırısına uğrayabilirsin bu itirafından sonra ;D
yunus bager' Alıntı:Eeee hocam defenderi fotolarını çöpe atacak değilya illa birkaç foto vardır
Umut şimdi istiyordur biri benden izinsiz o fotoları bulul koysunda hasret gidereyim diye düşünüyorduracemi80' Alıntı:Tabii çantasından çıktıkça bağırır bir yandan kim koymuş bunları buraya diye. Kimse kalmayıncada iç geçirerek teker teker ve tekrar tekrar bakar. ;D ;D ;D