Garmin GPS Harita Tecrübesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan reha Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,645

reha

Zirve
Yer
Istanbul
Web
www.rehayurdakul.com
Selamlar,
sizlerle Garmin türkiye haritasi ile ilgili deneyimimi paylasmak istiyorum.. Uzun zamandir Garmin icin crak olarak dolasan turkiye haritasini "basarili" olarak kullaniyordum.. Ama her zaman bu haritayi satinalmak istedim ama isim nedeni ile sadece geceleri vaktim oldugu icin ve Garmin temsilcisi Baytekin'in web sitesinde fazla bilgi olmadigi icin "guzel guzel" kullaniyordum..

Satinalmak istememin nedeni de, eminim cok ciddi bir emek verilmistir ve ben de bunun karsiliginin alinmasi gerektigini vede boylelikle daha da gelismesi gerektigini dusundugum icin de (ama yine de yillarca crak kullanmayi ihmal etmedim)

Uzun lafin kisasi gecen cumartesi "bu kez bu isi halledecegim" dedim ve Baytekinin dukkanina gittim ve haritayi satinaldim. 4 il ve turkiye yollari var.. ama yilbasinda artacakmis ve bir yil free upgrade ile birlikte €70+KDV gibi bir fiyata aldim... Acikcasi harita oldukca iyi , POI'ler makul olarak var.. birkac hatasi disinda autoroute calisiyor , arac kiti kullanirsaniz ( yada bilgisayarinizda nRoute kullanirsaniz) sesli olarak da yol gosteriyor..

Sonuc, bence butcesini sikintiya sokmayacak olan ve GPS'i efektif olarak kullanacagini dusunen kullanicilarin satinalmasinda hem kamu yarari (!) hem gelecekte daha iyi bir urune sahip olma olasiligi hem de nispeten daha iyi bir harita sahibi olmak acisindan akilci olacaktir...

selamlar, reha

Etiketler

Ynt: Garmin GPS Harita Tecrübesi

Reha abi, autoroute ülkemizde gerçekten zor bir olay, devamlı kazılar, yollar değişiyor falan, ters şeride girme ihtimali yüksek ;D Onun için bi ekibin devamlı çalışması lazım. Garmin başarılı mı autoroute konusunda sence? Test etme imkanı bulabildin mi?

Selamlar,
valla istanbulda yasamak zorunda olan bir ankara'li icin oldukca basarili.. birkac yere rota cizdirip denedim, fena iskalamadi gibi.. ama bir sehir eksperi ( yani bir istanbullu ) nasil karsilar , bilemiyorum.. Ama bana birkac oneride bulundu ki, ben akil edemezdim tabii.. gordugum kadari ile ters yonu filan biliyor kerata...

kazi, cukur dediginiz zaman, o zaman isin boyutu degisiyor ve online baglantili GPS'ler devreye giriyor ki.... dur daha offline olani daha yeni bulduk... bu sene basinda bir update olacagini soylemislerdi ama kazi gibi seyler zaten gecici..

sonuc olarak benim nacizane fikrim gecmis tecrube + gps + yorum ile guzel bir kombinasyon mumkun.. selamlar, reha

Reha kardeş selam,
Bende aranıza yeni katılan bir gezgin olarak senden bir ricam olacak. Yurtdışından ucuz bulduğum için garmin nuvi 610 aldım fakat içinde avrupa haritası var işime yaramıyor. internetten navcity turkiye 2008.07 yi indirdim ,bilgisayarıma kurdum ancak gps e atarken %80 lere geldiğinde bir hata oluştu diyor ve duruyor. Değerli fikirlerine ihtiyacım var

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,033
Kayıtlı Üye Sayımız
166,778
Kaydolan Son Üyemiz
hadek

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR