teşekkür ederim ama zoom yaparakta çözemedim sorunu daha öncede denedim arkadaşım ama hızlı gittiğimden kaynaklanmıyor sanırım cünkü haritanın güncelleme hızı yeterli oluyor bunun yanında örneğin şu anda batmandayım batmana yaklaşırken şehirin adını ekranda göstermiyor ama cadde adlarını falan yazıyor bana ise sadece nerelerden geçtiğimin adı yeterli daha da önemli olanı il isimleri değil ilçe veya köy adları ama dediğim gibi oraları da açık renkli bir altıgenle belirtirken başkada birşey yapmıyor biraz önce mapsource programını indirdim ondan açtığımda haritayı her türlü isim yazıyor ama gps ekranından yine göstermiyor anlamadım gitti... Acaba benim haritam güncel değil mi diyeceğim ama son versiyon tr topoğrafik haritasının versiyonu nedir ve herhangi bir arkadaşta mevcut mu acaba ya da bana versiyonunu yazabilir mi benim haritaların uzantısında 09.04 yazıyor şimdi sistemin gün ay yıl mı yoksa yıl/ay olarak mı kayıt yapıldığını bilmiyorum ama gps i yeni aldığımdan ve sanırım 2004 te 60 cx modeli olmadığından haritanın 2009 yılına ait olduğunu düşünüyorum ve bu yeterli bir harita bence bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum iyi günler