Garmin Topo Türkiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cunkurd Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 62
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,373

Etiketler
Ynt: Garmin Topo Türkiye

SATILIK GARMIN 60 CSX GPRS KUTUSUNDA SIFIR
iletisim: 0532 796 61 61 ----- 0507 235 13 06

http://www.**mix.com/?q=img+topo

araştırırken buldum bu adresi topo turkey 10m var linkler çalışıyor

Karadeniz Otoyolu' Alıntı:
Verdiğin linke şimdi baktım ama Türkiye'nin Topografik haritası yok?

10 Metre topo için alternatif bir adres http://www.xudisa.com/forum/index.php?topic=35.0

link çalışıyor arkadaşım. 122 sırada kayıtlı tam olarak kaçıncı sayfada olduğunu bilmiyorum.
Ancak senin verdiğin linkteki hangisi

Arkadaşlar;
Cehaletimi mazur görün,Garmin Nuvi 550 cihazım var 160 TL ödedim ve garmin den harita aldım.Daha önce birisi illegal bir harita yüklemişti cihaza,bir mini SD kartta da deniz haritaları var dı mükemmel kullanıyordum.Şimdi deniz e geçmek için mini SD kartı takmam icap ediyor.
Yukarıda bahsettiğiniz liklerden doğru dürüst harita yükleyebilirmiyim?Google Map ta olmasına rağmenSarosta Bolayır sahil yollarını bile göremiyorum.
Beni aydınlatırsanız sevinirim
Teşekkürler

arkadaşlar yeni garmin 60 cx gps aldım bütün topoğrafik haritalar yüklü ancak sıkıntım var şöyle ki ben pilotum ve irtifadan giderken gps'te örneğin 100 knot hızla giderken yanından gectiğim veya üzerinden geçtiğim il ilçe köy veya üzerinden geçtiğim dağların adlarının ekranda gözükmesini istiyorum ancak bütün menü sekmelerini denememe rağmen bunu bir türlü ekranda gösteremedim özellikle doğu bölgemizde uçarken gps'te yanından gectiğim ilçenin bulunduğu bölgeyi açık sarı bir altıgen gibi falan gösteriyor ama adı yazmadığı için haritada nerede olduğumu o anda anlayamıyorum ve yine eski yöntem harita takibi yapmak zorunda kalıyorum benim gpsteki harita basarsoft'a ait ayrıca içinde 2009 navcity'de yüklü yardımcı olabilirseniz sevinirim teşekkürler

kubi85' Alıntı:
arkadaşlar yeni garmin 60 cx gps aldım bütün topoğrafik haritalar yüklü ancak sıkıntım var şöyle ki ben pilotum ve irtifadan giderken gps'te örneğin 100 knot hızla giderken yanından gectiğim veya üzerinden geçtiğim il ilçe köy veya üzerinden geçtiğim dağların adlarının ekranda gözükmesini istiyorum ancak bütün menü sekmelerini denememe rağmen bunu bir türlü ekranda gösteremedim özellikle doğu bölgemizde uçarken gps'te yanından gectiğim ilçenin bulunduğu bölgeyi açık sarı bir altıgen gibi falan gösteriyor ama adı yazmadığı için haritada nerede olduğumu o anda anlayamıyorum ve yine eski yöntem harita takibi yapmak zorunda kalıyorum benim gpsteki harita basarsoft'a ait ayrıca içinde 2009 navcity'de yüklü yardımcı olabilirseniz sevinirim teşekkürler
Herhalde çok hızlı geçildiği için isimleri göremiyorsunuz. Şöyle birşey deneyin bir de: zoom özelliğini deneyerek yerleşim birimlerine yaklaşmaya veya uzaklaşmaya çalışın. Otobanda hızlı giderken bana da aynısı oluyor ama zoom ile ben hallediyorum. Denemeniz gerek. Haber verirseniz ileride diğer arkadaşlara da faydası olabilir.

teşekkür ederim ama zoom yaparakta çözemedim sorunu daha öncede denedim arkadaşım ama hızlı gittiğimden kaynaklanmıyor sanırım cünkü haritanın güncelleme hızı yeterli oluyor bunun yanında örneğin şu anda batmandayım batmana yaklaşırken şehirin adını ekranda göstermiyor ama cadde adlarını falan yazıyor bana ise sadece nerelerden geçtiğimin adı yeterli daha da önemli olanı il isimleri değil ilçe veya köy adları ama dediğim gibi oraları da açık renkli bir altıgenle belirtirken başkada birşey yapmıyor biraz önce mapsource programını indirdim ondan açtığımda haritayı her türlü isim yazıyor ama gps ekranından yine göstermiyor anlamadım gitti... Acaba benim haritam güncel değil mi diyeceğim ama son versiyon tr topoğrafik haritasının versiyonu nedir ve herhangi bir arkadaşta mevcut mu acaba ya da bana versiyonunu yazabilir mi benim haritaların uzantısında 09.04 yazıyor şimdi sistemin gün ay yıl mı yoksa yıl/ay olarak mı kayıt yapıldığını bilmiyorum ama gps i yeni aldığımdan ve sanırım 2004 te 60 cx modeli olmadığından haritanın 2009 yılına ait olduğunu düşünüyorum ve bu yeterli bir harita bence bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum iyi günler

kubi85' Alıntı:
teşekkür ederim ama zoom yaparakta çözemedim sorunu daha öncede denedim arkadaşım ama hızlı gittiğimden kaynaklanmıyor sanırım cünkü haritanın güncelleme hızı yeterli oluyor bunun yanında örneğin şu anda batmandayım batmana yaklaşırken şehirin adını ekranda göstermiyor ama cadde adlarını falan yazıyor bana ise sadece nerelerden geçtiğimin adı yeterli daha da önemli olanı il isimleri değil ilçe veya köy adları ama dediğim gibi oraları da açık renkli bir altıgenle belirtirken başkada birşey yapmıyor biraz önce mapsource programını indirdim ondan açtığımda haritayı her türlü isim yazıyor ama gps ekranından yine göstermiyor anlamadım gitti... Acaba benim haritam güncel değil mi diyeceğim ama son versiyon tr topoğrafik haritasının versiyonu nedir ve herhangi bir arkadaşta mevcut mu acaba ya da bana versiyonunu yazabilir mi benim haritaların uzantısında 09.04 yazıyor şimdi sistemin gün ay yıl mı yoksa yıl/ay olarak mı kayıt yapıldığını bilmiyorum ama gps i yeni aldığımdan ve sanırım 2004 te 60 cx modeli olmadığından haritanın 2009 yılına ait olduğunu düşünüyorum ve bu yeterli bir harita bence bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum iyi günler
ben cihazımda navcity üstüne topo haritasını da bindirebiliyorum. siz bir de bunu deneyin. Olmadı Reha Bey'e özelden ulaşın. Kendisinde 60CSx modeli var. Cihaz ve harita konusunda birikim ve deneyimi vardır. Topo harita zaten yerleşim birimlerini gölgeleme ile gösteriyor. Navcity ile deneyin bir de.

evet bende de navcity var ama bu olayı bir türlü çözemiyorum hani maosu imlecini o gölgelemenin üzerine getirdiğimde yerin adı beyaz dikdörtgen içinde çıkıyor ama uçuş esnasında birde onunla uğraşamam açıkçası zaten arada bir göz atıyoruz ondada nerenin yanından geçtiğimi direk yaklaşırken yazmasını istiyorum ben magellan da böyleydi direk ekrana yazıyordu zaten ama garminde bu olay gerçekten sıkıntı verdi bana teşekkür ederim size

dostum olayı çözdüm ya siz gölgeleme falan dediniz jeton düştü ben gölgelemeyi açmıştım bilmeyen arkadaşlarda öğrensin gölgelemeyi açtığınızda harita üzerinde yerleşim yerlerinin adı çıkmıyor gölgelemeyi kapattığınızda herşey normal olarak gözüküyor yine teşekkürler

kubi85' Alıntı:
dostum olayı çözdüm ya siz gölgeleme falan dediniz jeton düştü ben gölgelemeyi açmıştım bilmeyen arkadaşlarda öğrensin gölgelemeyi açtığınızda harita üzerinde yerleşim yerlerinin adı çıkmıyor gölgelemeyi kapattığınızda herşey normal olarak gözüküyor yine teşekkürler
Sevindim. Cihazın bir özelliği demekki. Bilginize topo yerleşim yerlerini default olarak boyalı gösteriyor zaten. Onu engelleyemezsiniz. Bu yeni sürümdeki değişiklik. Aslında ilk defa iyi bir topo haritası yakında çıkacak. Başarsoft çalışmasını sürdürüyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,783
Kaydolan Son Üyemiz
Sinan1313

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR