conker
Kamp II
Ynt: Geceden Gündüze, Yoğun Karda, Dağda, Aralıksız 17 Saat Off-Road (Elmadağ)
lada kara çok yakışmış
lada kara çok yakışmış
yavuz-çelikel' Alıntı:helal size arkadaşlar.
caneroz' Alıntı:Güzel bir gezi olmuş. Tebrikler
.com' Alıntı:...........
......
Sonuçta evet arkadaşlar çok eğlenmiş bizlerde görsellere baktık içimizi çektik üzücü bir durum da yaşanmaması çok güzel olmuş
Arkadaşlar tebrik ederim cidden zor bir işi başarmışsınız
pandipieri' Alıntı:yıllık adrenalini depolamissinizdirsuper gezi olmus paylasimlar icin tesekkurler...
etezel' Alıntı:Alp valla iyi cesaret etmişsiniz o hafta Türkiye genelinde ciddi bir yağış vardı zaten oraları
tahmin edmiyorum. Bembeyaz kar örtüsünün altında bir taraftan da çok zevklidir eminim.
Gerçi siz böyle planlamamışsınız olaylar böyle gelişmiş ama AslanlaR GibiydiK Nasıl Yani?![]()
![]()
![]()
Gezinin tamamında mı? Hiç mi korkmadınız ?
Bence az da olsa tedirginlik korku olmuştur işin zevki de orada değil mi zaten yoksa ne işimiz
var oralarda sıcacık evinde otur değil mi ama ben yine de bu kadarına cesaret edemezdim.
HELAL OLSUN!!!! HELAL OLSUN!!!! HELAL OLSUN!!!!
etezel' Alıntı:Birde hatırladığım kadaryla orlarda telefon da çekmiyordu gerçekten çok şanslı bir
gezi olmuş....
Neyi unutmuyoruz eğer şehirden uzkalaşıyorsak yanımıza bol içecek
ve yitecek alıyoruz efenim...
sinan54' Alıntı:adrenali yüklü bir macera yaşamışsınız, paylaşım için teşekkürler
VARHUB' Alıntı:Kerem videolar çok güzel olmuş. Ama harbi zorlamışsınız ;D
huseyin brc' Alıntı:Vıdeolar gercekten guzel olmus ;D
doga kar hava kosullarına dıyecek yok her biri bir harika...
conker' Alıntı:gerçekten cesaret isteyen ama çok güzel bir gezi olmuş
ceranus' Alıntı:Alp bu etkinliği çok anlatıyordu, fotoğraf ve videoları görünce az bile anlattığını anladım, çok güzel ama çok da tehlikeli bir iş yapmışsınız arkadaşlar, 3 araç olsanızda kış koşulları için yeterli ekipmanınızın olmaması, kimsenin haberinin olmaması, 17 saat kar ile mücadele tehlikeleri davet etmiş olmanızı gösteriyor ancak sorunsuz olarak evlerinize dönmeniz içimi rahatlattı.
Ne kadar çok eğlenmiş olsanızda bir daha tüm eksiklerinizi tamamlamadan böyle bir şey yapmayacağınızı umuyorum, ama bir daha yapacağınız zaman haber verin bende o heyecanın içinde olayım ;D
wastiee' Alıntı:
wastiee' Alıntı:
wastiee' Alıntı:O kar yığınını geçtikten sonra (sadece 50-60 metre ileride) başka bir yerde yine benzer bir engele geldik. Sanırım tek bir yığın değil de, yolda belli bir bölge boyunca kalın kar tabakasıydı. Alp çevresinden dolaşmak isterken kar onu yolun dışına / uzağına attı. Serdar vinçliyor (aracı kameranın sol tarafında, vincin ucunda strap var uzatmak için, o girmiş sadece kareye)
![]()
![]()
Çevremiz.. Arkaplanda rüzgar sesleri, oldukça kuvvetli rüzgar vardı..
![]()
wastiee' Alıntı:Bu engeli de atlattık..
![]()
Devamında 200-300 metre boyunca elde GPS yürüyerek rotaya uygun geçilebilir bir yol bulmaya çalışıyoruz. Yol yerine tarladan yola paralel gitmeyi uygun buluyoruz üzerlerindeki kar yoldan daha ince diye..
06kalıpçı57' Alıntı:vallaha helal olsun size
Geçen Hafta Ankarada Elmadağda buna benzeri 15 araçla yaşadık.mrdnmz' Alıntı:bu off road değil ki. Survivor olmuş resmentam da bana göre aslında... bende bugün Istanbul'dan Antalya ya gelirken uçaktan hep rota kestirdim gözüme şuraya mı çıksam burda mı kaybolsam nerelerde savaşsam diye.
bana göre "sadakalarınız sıfırlandı". O yüzden ilk fırsatta sadaka miktarınızı yükseltin. Bir sonraki macera için gerekli olacak kesinlikle...
(kıskanmadım mı? hem de nasıl!!!)
jeomad' Alıntı:Geçen Hafta Ankarada Elmadağda buna benzeri 15 araçla yaşadık.
Bu Hafta sonuda Işıkdağında Alp le tekrar Kara gömülmeye gidiyoruz.
Ateşimiz Odunumuz mangalımız hazır. Karadenize de hamsilerimizi sipariş ettik. Artık sizde Antalya dan Kalkar gelir katılırsınız değilmi ?
mrdnmz' Alıntı:bu off road değil ki. Survivor olmuş resmentam da bana göre aslında... bende bugün Istanbul'dan Antalya ya gelirken uçaktan hep rota kestirdim gözüme şuraya mı çıksam burda mı kaybolsam nerelerde savaşsam diye.
bana göre "sadakalarınız sıfırlandı". O yüzden ilk fırsatta sadaka miktarınızı yükseltin. Bir sonraki macera için gerekli olacak kesinlikle...
(kıskanmadım mı? hem de nasıl!!!)
Alfonse' Alıntı:Akıl işi değildi aslında!
Ama oldu bi kere
Oldu mu Oldu
;D Biz Yaptık Oldu ;D
:Allah Yardın Ettide Oldu :
;D Birdaha dense ;D
;D Birdaha dense ;D
;D Birdaha daha dense ;D
;D Olur! ;D