Geceden Gündüze, Yoğun Karda, Dağda, Aralıksız 17 Saat Off-Road (Elmadağ)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Alfonse Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 82
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,820
Ynt: GeCeden GüNdüZe - YoĞuN KaRDa - DaĞDa - ARaLıkSıZ 17 sAAt Off-RoAd -Elmadağ-

th_21Ladaekme.jpg

23SrdrEtpIci6.jpg

22SrdrEtpIci2.jpg

th_25alpkrmsonyoku.jpg

Etiketler
Ynt: GeCeden GüNdüZe - YoĞuN KaRDa - DaĞDa - ARaLıkSıZ 17 sAAt Off-RoAd -Elmadağ-

Selamlar
saglikla ve mutlulukla evlerinize dondugunuze cok sevindim.. Ayrica paylasim icin de... Zira, "ne olur ne olmaz" dedigimiz herseyi yanımıza almamız ne kadar onemli bunu da anlatmıs bulunuyorsunuz.. iyi gunler dilerim, reha

Alp hoşgeldinizde ;D buralara 10 gündür uğramıyorsunuz tarihler doğru dimi ;D ;D ;D

Alp kardeşim Kerem kardeşim naptınız siz yaa 17 saatmi doya doya offroad yapmışsınız bunun devamı olacak diğmi? ama bu kadar uzun

olmasın bence ve bıraz daha hazırlıklı gitmek lazım yedek elibse yiyecek içecek stokları doldurmak lazım neyse her şeye rağmen çok güzel

bi etkinlik olmuş .

Bende eklemdiğim bi tane kalmış ;)

24SrdrEtpIci4.jpg

sağlam macera olmuş...darısı yapamayanların başına ama gerçekten büyük tehlike..malum soğukla soysuzdan korkçaksın...

Ynt: Geceden Gündüze, Yoğun Karda, Dağda, Aralıksız 17 Saat Off-Road (Elmadağ)

cuma akşamı Alp aradı beni saat 20:00 gibi; dedi insanları organize etmeye çalışıyorum akşam bir yere gidelim. ben de ofiste oturmuşum iş güç yetiştirme telaşında. Diyorum A/T takılı nivaya, kötü bir yere gidersek giremem.. bir yandan da aklıma son zamanlarda katılamadığım etkinlikler geliyor, dur dedim lastikçiye gideyim yakında zaten. Şansımıza lastikçiyi yerinde televizyon izlerken buldum, OK'larla değiştirdik hemen 21:00 gibi aradım alp'i tekrardan. Nereye gidelim diye düşünürken elmadağ olabilir dedik. 8. caddede benim evimde buluştuk alp ben serdar abi. haritaları hazırladık, nereye gideceğiz, biraz muhabbet falan derken 1:30'da yola koyulduk 3 araç.

Parkura girişimiz gece 3. En başta mangal alanında şu su birikintisi derin midir, strapi hazır edelim de gireyim, dere yatağından mı gidelim derken çok ciddiye alıyorduk, ama gecenin devamında oraların ne kadar light offroad kaldığını gördük tepelerde yoğun tipi altında 3 araba batınca, arabadan dışarı çıkmak bile imkansız olunca :D soğuktan nivanın sürücü kapısı dondu, sağdan inip binmeye başladım :D

korkunç tipiye yakalandık, gece bir yerde nivayı battığı yerden çıkartamayınca 1-2 saat ısınmaya verdik kendimizi. daha sonradan aracın yanına gidince altı tamamen tipiyle dolmuştu bile..

bir kaç fotoğraf, bir kaç video var bende, internet bağlantım bir gidip bir geliyor, elden geldiğince atmaya çalışacağım. etkinlik çok güzeldi, eksiklerimiz vardı, ve o eksiklerin ne kadar önemli olduğunu gördük. heralde niva'da strap ve hi-lift'in yanında her zaman hazır bisküvi/içecek çantası bulunduracağım artık..:D 17 saatte heralde en az 50 kere vinçlendik straplendik. çok güzel ama çok yorucuydu :smiley:

valla çok keyiflı ve adrenalin fazlası olmuş ama kazasız belasız geçmiş ne mutlu şartlar ve gidilen yer oldukça zormuş gözüken ama keyifliymiş ..alfonse kendinide özletttin bu arada haberin ola ;)

selam

Süper güzel ve çok heyecanlı bir gezi olmuş. ;)

snguntac' Alıntı:
sağlam macera olmuş...darısı yapamayanların başına ama gerçekten büyük tehlike..malum soğukla soysuzdan korkçaksın...
ayhanayhan' Alıntı:
valla çok keyiflı ve adrenalin fazlası olmuş ama kazasız belasız geçmiş ne mutlu şartlar ve gidilen yer oldukça zormuş gözüken ama keyifliymiş ..alfonse kendinide özletttin bu arada haberin ola ;)

Valla çok sağlam macera oldu.... Adrenalin tavan yaptı ;D da, bu koşullarda cidden tavsiye edemem. Önceden dediğim gibi, spanton gelişti ve doğanın oyununa geldik gibi bişey, cidden şanslıydık....
;D ;D ;D En büyük avantajımız Serdar' daki vinç ve araçlarımızın kalitesi, becerisi.. ;D

Sonuçta; yaptık mı yaptık ;D
Bi kestirme vardı gibi elimizdeki haritada...
"Ulen bu kadarını yaptık" dedik. Öğleden sonraydı.
"Parkuru tamamlamamak olmaz" dedik ;D
"Erkekliğe sığmaz" dedik...
;D...Denemedik kestirmeyi... ;D

;D...S o N u Ç t A B a Ş a R d I K.... ;D

damast' Alıntı:
selam

Süper güzel ve çok heyecanlı bir gezi olmuş. ;)

Heyacanlı mı? Gezi mi? Sağol da..... Adrenalini boşver ;) Bayağı bi yusuf yusuf durumu oldu yani... ;D ;D

;D ;D Etabın adını "Ocakta Yusufçuk Etabı" koyuyorum müsadenizle ;D ;D

( ;) ;) ;D Esprik yaptım ;D HiÇ BirimiZ HiÇ KorkmadıK, AslanlaR GibiydiK ;D ;D ;D ;D )

....

Kerem, Serdar,

Var mısınız? Bi hafta sonu Himalaya' lara çıkalım 4x4' lerle ;D ;D

th_JeepCommercial.jpg

Bu arada, aklıma gelmişken.... :p :p :p
Gezide bulunanlar arasında konuya bi tek ben yazıyorum, sadece ben ilgileniyorum gibi oluyor ;D ;D Komik duruma düşüyorum ;D ;D
Serdar iş gezisinde, Kerem' de Antalyaya bi göreve gitti.. ;D yani, anlatabildim mi? ;D ;D ;D

Abi hepinizi saygılarımı sunarım . Bu ne maceradır yav ... Paylaşımda harika gezide ... Ağzımın suyu aktı ama kayıpları oynamaya devam ediyorum daha şu saatte hala çalışmkatayım , gerçi işi serdim ağzım açık buratı takip ediyorum :D Malum Telefonda sokamıyorum kapalı genelde :-\

mükemmel macera ama kesinlikle hazırlıklı gitmek lazımmış 17 saat tipi altında şaka değil , ciddi bir test ...

Hepinize saygılar selamlar tekrar ;)

Dostum tebrik ediyorum, süper ve bir o kadarda zorlu bir parkuru geride bırakmışsınız. Dura bakalım hayırlısı, ben şu müstakbel offroad aracımı alayımda, ondan sonra bir bakarız ;) Ama tabi bu sefer bol odun, mangal ve ateş suyu (yanlış anlamayın çay ;D aslan çayı :D) ile beraber ;) ;D

Bu arada reklam süpermiş be... ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,775
Kaydolan Son Üyemiz
rouge7336

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.