Ynt: Geceden Gündüze, Yoğun Karda, Dağda, Aralıksız 17 Saat Off-Road (Elmadağ)
cuma akşamı Alp aradı beni saat 20:00 gibi; dedi insanları organize etmeye çalışıyorum akşam bir yere gidelim. ben de ofiste oturmuşum iş güç yetiştirme telaşında. Diyorum A/T takılı nivaya, kötü bir yere gidersek giremem.. bir yandan da aklıma son zamanlarda katılamadığım etkinlikler geliyor, dur dedim lastikçiye gideyim yakında zaten. Şansımıza lastikçiyi yerinde televizyon izlerken buldum, OK'larla değiştirdik hemen 21:00 gibi aradım alp'i tekrardan. Nereye gidelim diye düşünürken elmadağ olabilir dedik. 8. caddede benim evimde buluştuk alp ben serdar abi. haritaları hazırladık, nereye gideceğiz, biraz muhabbet falan derken 1:30'da yola koyulduk 3 araç.
Parkura girişimiz gece 3. En başta mangal alanında şu su birikintisi derin midir, strapi hazır edelim de gireyim, dere yatağından mı gidelim derken çok ciddiye alıyorduk, ama gecenin devamında oraların ne kadar light offroad kaldığını gördük tepelerde yoğun tipi altında 3 araba batınca, arabadan dışarı çıkmak bile imkansız olunca

soğuktan nivanın sürücü kapısı dondu, sağdan inip binmeye başladım
korkunç tipiye yakalandık, gece bir yerde nivayı battığı yerden çıkartamayınca 1-2 saat ısınmaya verdik kendimizi. daha sonradan aracın yanına gidince altı tamamen tipiyle dolmuştu bile..
bir kaç fotoğraf, bir kaç video var bende, internet bağlantım bir gidip bir geliyor, elden geldiğince atmaya çalışacağım. etkinlik çok güzeldi, eksiklerimiz vardı, ve o eksiklerin ne kadar önemli olduğunu gördük. heralde niva'da strap ve hi-lift'in yanında her zaman hazır bisküvi/içecek çantası bulunduracağım artık..

17 saatte heralde en az 50 kere vinçlendik straplendik. çok güzel ama çok yorucuydu