Gezenbilir 1. İstanbul Mitsubishi'ciler Tanışma Gezisi Duyurusu (26 Nisan 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SDC Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 152
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,332
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir 1. İstanbul Mitsubishi'ciler Tanışma Gezisi Duyurusu (26 Nisan 2009)

organizasyona ben de katılacagım ancak katılımcı listesi birkac gundur guncellenmedigi icin kopyala yapıstır yapmak istemedim..

listeye beni org. sorumlusu eklerse sevinirim.

Serhat Cakir / semuca / L200 (offroad donanımı)

tesekkurler.

Etiketler
Ynt: Gezenbilir 1. İstanbul Mitsubishi'ciler Tanışma Gezisi Duyurusu (26 Nisan 2009)

Sevtap online değil şu an ben onun yerine sizi listeye ekliyorum.

01) Sevtap Dilek Çimen (SDC) / Pajero 1988 / MT lastik - telsiz / 3 kişi / Anadolu Yakası
02) Şinasi Erol (Mantez) / Mitsubishi L200 2008 / AT lastik -vinç / ? kişi / Avrupa Yakası
03) Trail Rated / araçsız (liste tamamlanınca kime konuk olacağınızı belirleriz ama isim ve bölge lütfen)
04) Kemal Sarıgül (KEMALS42) / Pajero 1990 / tam donanım - telsiz yok / 4 kişi / Anadolu Yakası
05) Serkan Kara (eksperoto) / Pajero 1988 td / MT lastik - kilit - yükseltme - şnorkel - telsiz / 2 kişi / Avrupa Yakası (Başakşehir)
06) Erhan Yılmaz (PERFORMANS) / Mitsubishi L200 (2008) 4X2 / ? kişi / Karabük -Safranbolu
07) Veysel Bey (bfgoodrich) / Mitsubishi L200 4x4 / AT lastik - vinç - şnorkel - çeki demiri - telsiz / 3 kişi / Avrupa Yakası
08) Ender Çelebi ( Çelebi ) / Pajero 1999 /standart / 4 kişi / Anadolu Yakası
09) İrfan Ünal (irfanücas) / Pajero 1990 tdi / tam donanım / ? kişi / ? bölge
10) ................(agasarlı) / Pajero 1992 / tam donanım-telsiz yok / 4 kişi / Anadolu Yakası(Çamlıca)
11) Oğuz Kuğu(saldıray) / Pajero 1993 /................................. / 2 Kişi / Anadolu Yakası
12) Yiğit-Serkan / araçsız (buluşma noktasına gelecek)
13) Tarık Bey (bull) / L 200 /....................... / 3 kişi / ............
14) İlhan Erbay (ilhan erbay) / Pajero 1993 / MT lastik - vinç / 1 kişi / Gebze - Kocaeli
15) Serhat Cakir / semuca / L200 (offroad donanımı)

Görevli Katılımcılar
01) Yüksel Uysal (yuysal) / Willys
02) Uğur Kalaycı (Jeep34) / CJ7
03) Mustafa Kemik (MK51) / Cherokee

tesekkur ederim. gorusmek, tanısmak uzere...

Serhat bey sizde Samsundan geliyorsunuz galiba.Engin beyle birliktemi geleceksiniz.

Eğer gelebilirsem, Serhat'la haberleşip beraber gelebiliriz. İlginiz için teşekkür ederim.

Dediğim gibi erken haber verirseniz sizleri burada misafir etmekten mutluluk duyacağız.

Ynt: Gezenbilir 1. İstanbul Mitsubishi'ciler Tanışma Gezisi Duyurusu (26 Nisan 2

Samsun'dan misafirlermiz geliyor ne güzel. Belki CJ siyle Sinan beyde gelir. Yapın bir Karadeniz çıkarması :smiley:

Yuksel Bey, Pajero'yu ve dogayı cok seven Engin Abiyle Samsundan yola cıkıp gelmeyi cok isterdim.
Ancak haftasonu zaten Istanbulda olacagım icin beraber gelemeyecegiz. Herkesle simdiden gorusebilmek dilegiyle...

En azından bir Samsunlu dostumuz garanti geliyor.Engin beyde gelirse süper olacak.Görüşüp tanışmak dileğiyle hoşcakalın.

CJ si ile Sinan Bey'i getirmem, Pajero gezisi değil mi bu :smiley:
Ama belki sadece Sinan Bey'i Pajerom'la getirebilirim. :smiley:

Bizde kendi aramızda Sinan bey icin yaparız ufak bir gezi :smiley: Yada Pajerolara dağılırız. Siz gelinde.

Ynt: Gezenbilir 1. İstanbul Mitsubishi'ciler Tanışma Gezisi Duyurusu (26 Nisan 2

Görevli Katılımcılar listesine benide ekleyebilirmisiniz. ;)

benim arabada öndede arkadada suzuki yazıyor, onları çıkarıp mitsubishi yazsam olmaz mı:smiley:

ur-guru' Alıntı:
benim arabada öndede arkadada suzuki yazıyor, onları çıkarıp mitsubishi yazsam olmaz mı:smiley:

Sevgili co-pilotum, senin her zaman yerin hazır aracımda ;D

yuysal' Alıntı:
En azından bir Samsunlu dostumuz garanti geliyor.Engin beyde gelirse süper olacak.Görüşüp tanışmak dileğiyle hoşcakalın.

O kadar uzaktan gezimize katılan arkadaşlara teşekkürler, gezgin dediğin böyle olur :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,986
Kayıtlı Üye Sayımız
166,733
Kaydolan Son Üyemiz
kayin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri